… najpogostejših in najbolj preprostih načinov, kako v svoj vsakdan vnesti malo barve, so laki za nohte v pisanih, živahnih odtenkih. Zadnji dve leti je sicer izjemno moden tudi bel lak za nohte, a poletje je letni čas za barve! Ne glede na to pa ne smemo spregledati še enega velikega trenda zadnjih let – to so 'nude' ali naravni, neopazni odtenki lakov za nohte, podobni barvi kože.

Nude odtenke smo lahko videli že na modnih revijah za pomlad in poletje 2015, med drugimi pri velikih modnih imenih kot so Blumarine, Victoria Beckham, Michael Kors in 3.1 Phillip Lim. Le plast ali dve nežnih nude, mlečnih in mareličnih odtenkov je dovolj za izjemno uglajen in prefinjen damski videz rok.

Velika prednost nude odtenkov lakov za nohte je, da jih je zelo enostavno kombinirati z živahnimi, pisanimi poletnimi odtenki kot so živo rdeča, močna ciklamna, živo roza in oranžna ter koralna. Tako lahko za roke izberete nežen nude odtenek in za nohte na nogah živahen poletni in ste dvojno modne! Druga prednost pa je, da so primerni za popolnoma vsako, še tako konzervativno delovno okolje, saj dajejo uglajen in urejen videz brez vpadljivosti.

Kateri odtenki?

Da so nude odtenki lakov zadnja leta nadvse 'in' pa dokazujejo tudi kolekcije lakov za nohte v več nude odtenkih, ki jih lahko opazimo pri različnih kozmetičnih blagovnih znamkah, med drugimi Catrice, Essence in Revlon.


Revlon kolekcija nude odtenkov lakov za nohte

Če iščete lep nude odtenek laka za nohte, preverite naslednje:

  • Catrice Luxury Nudes 07 Delight ~ Pure Light;
  • Chanel Les Vernis Nail Colour ~ Precious Beige;
  • Rimmel Salon Pro By Kate Moss Nail Polish ~ Bare Yourself;
  • Deborah Lippmann Nail Polish ~ Shifting Sands;
  • Dior Vernis Nail Polish ~ Sunkissed;
  • Bourjois ~ 27 Beige glamour.

Za ogled večjih slik klikni na sliko.

Kako so ti všeč 'nude' laki za nohte, jih nosiš?

3 KOMENTARJI

  1. Osebno so mi nude odtenki lakov zelo všeč. Sama pogosto posežem po uporabi nude odtenka, ki je skoraj neopazen in za katerega menim, da je primerno prefinjen in ženstven, obenem pa dokaj preprost za kombiniranje k mojim outfitom. Da se ne naveličam, pa redno izmenjujem nude odtenke z bolj odštekanimi in živahnimi odtenki lakov. 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj