Najpomembnejši del za uspešno partnersko zvezo je pravilna izbira. Sam sem mnenja, da MORA človek spoznati vsaj 100 ljudi, preden najde svojega SANJSKEGA, IZJEMNEGA partnerja, katerega lahko ljubi. Ljudje ponavadi počnemo ravno obratno. Gremo v svet da bi spoznali lepega, prijaznega partnerja kar v PRVO. To je možno. Lahko se zgodi, a tako pogosto kot glavni dobitek na lotu.


Moč partnerske zveze


Vprašanje je torej: Kako pravilno izbrati?


Najprej moraš vedeti kaj si želiš? Preden začne delovati hipnoza. Saj veš, spoznaš nekoga in tvoje srce kar gre. Telo reče DA. Tvoj duh je živ. Plešeš po stropu. Takrat se ne sprašuješ, če imata podoben značaj itd. Najprej se moraš odločiti kaj si želiš. Preden te potegne v vrtinec. Bodi pameten in se odloči vnaprej. Ljudje se stalno sprašujemo: »Kako je možno, da vedno pritegnem enega in istega idiota v svoje življenje. Kaj je narobe z mano?« Narobe je to, da se ne odločiš vnaprej, kakšne kvalitete si pri osebi želiš. Nimaš dovolj močnih standardov. Tudi če si že v partnerski zvezi lahko narediš to vajo.


Torej, kaj je ideal? Ko veš, kaj je tvoj ideal, lahko usmerjaš svoje partnerje v tej smeri in obratno. Mogoče tole bere kdo, ki je v zvezi, za katero ve, da ni prava zanj. A ga je strah. Strah ga je poraza. Strah ga je, da bi bil sam. Če prekine to zvezo, bo ponovno neuspešen. A največji neuspeh je, če smo v zvezi s človekom, s katerim ne delimo istega značaja, vrednot, ciljev, če ne potujemo v isti smeri.


Namen zveze je povečevati pozitivna čustva. Če si v zvezi s človekom, ki ima drugačne vrednote, značaj in cilje, bosta povečevala negativne občutke. Moraš biti odkrit do samega sebe. Ni nujno, da sta identična. Neznano je vedno bolj strašno kot znano. Ne govorim ti, da prekini zvezo. Govorim, da moraš vnaprej vedeti, kaj si resnično želiš. V realnosti ne boš vedno dobil vsega kar si želiš. Vsaj na začetku ne. Zveza raste. In tudi sam mogoče nisi ravno glavna nagrada na seznamu drugega. Ni nujno, da imaš vse na partnerjevem seznamu.


Bodimo pošteni. Redko pritegneš nekoga, ki ima vse na tvojem seznamu in obratno. Tako, da vedno pridemo do tega, da moraš najprej delati na sebi. Bežati iz zveze ni vedno pravilna odločitev, ker sebe neseš s sabo. Na začetku boš srečen, a prej ali slej se boš soočal z enakimi izzivi kot v preteklosti. Tako moraš tudi vedeti, kaj je na partnerjevem seznamu. Kaj si partner želi. In ko tako oba delata na tem, da postaneta ultimativna oseba drug za drugega, da zadovoljita globoke potrebe drug drugega, da lahko rasteta, potem sta tudi izpolnjena. Zato, ker prispevata, rasteta in tako sta tudi ljubljena. Nič se ne more primerjati s tem, ko dva človeka rasteta, se razvijata in se spodbujata, ljubita v zvezi, ki je boljša kot je bila kdajkoli prej.


Proces je zelo preprost. Jasnost je moč. Bolj jasno in natančno kot veš, kaj si želiš, lažje boš to pritegnil v svoje življenje. Opiši ultimativno zvezo (obvezno zapiši na papir):


1. opiši partnerja iz nebes (opiši do podrobnosti vse, česar se spomniš in vse kar si želiš):
    • čustveno (vesela, igriva, zabavna, strastna oseba…)
    • duhovno (povezana z bogom, povezana z drugimi ljudmi…)
    • fizično (tako se giblje, tako se smeji, tako me gleda v oči…)
    • OPIŠI DO PODROBNOSTI. VSE. Postavi se v stanje igrivosti, kot takrat ko si bil majhen in si pisal Dedku Mrazu. V stanje takratnega optimizma, pričakovanja.


Ko natančno veš, kaj si želiš, začnejo možgani to avtomatsko iskati in privlačiti. Če ne veš, česa si želiš, pa opiši partnerja iz pekla. Opiši lastnosti, ki jih sovražiš. Človeka, ki ga ne bi prenašal za nič na svetu. Kaj sovražiš, česa ne prenašaš? Ne vem, riga v javnosti, ne pride domov, se opija po gostilnah, ima velik pivski trebušček … Opiši do podrobnosti, čustveno, duhovno, fizično, česa nočeš prenašati. Ko boš končal in zapisal ravno obratno od tega, boš dobil partnerja iz nebes.


2. na seznamu potem označi tiste lastnosti, ki jih partner MORA obvezno imeti, brez katerih ne moreš živeti. To je zelo pomembno, zato bodi zelo natančen pri tem. Ta vaja ne pomeni, da na zmenke hodiš s tem seznamom. Ampak da veš vnaprej, kaj si želiš. Preden začne delovati hipnoza.


3. jasno moraš vedeti tudi, česa si ne želiš, česa se izogibaš, kajti slabe lastnosti pridejo v paketu z dobrimi lastnostmi. In označi lastnosti, ki jih partner ABSOLUTNO NE SME imeti. Opišeš partnerja iz pekla (čustveno, duhovno, fizično), če ga nisi že prej. Nekateri se smejite ko to pišete, vam je zabavno. Prav je tako, mora biti zabavno. Nekateri pa mogoče jočete, ker ste s tako osebo v zvezi.


4. kot smo rekli, izbira je zelo pomembna. Torej, kakšen MORAM biti jaz, kaj in kakšna oseba MORAM postati ali biti, da bi tako osebo pritegnil v svoje življenje? Opiši vse, da si zaslužiš pritegniti osebo, kakršno si želiš. Zato, ker se mogoče obnašaš na način, imaš lastnosti, ki so na seznamu drugega človeka pod »Absolutno ne smeš imeti«. Postati moraš taka oseba, kakršno si želiš najti. Podobno privlači podobno.


Naredi to vajo, ker učenje vodi v akcijo. In z akcijo dosežeš rezultate. Tvoje življenje je, za tvojo zvezo gre in nič ni bolj pomembno.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj