… bližajoč mlaj, 16. oktobra 2020, prinaša trenutek zatišja med nevihto, čeprav je oktober poln retrogradne in planetarne drame. Mlaj v zračnem znamenju tehtnice nam skoraj vedno ponudi enkratno priložnost, da se očistimo skrivnosti in začnemo na novo, ko gre za vprašanje partnerstva, pravičnosti in celo pravnih vprašanj. Medtem ko nas nova luna navdihuje k iskanju ravnotežja, se med soncem in luno, retrogradnim marsom in kopico planetov dogajajo frustrirajoči planetarni vidiki. Ta kozmični spopad nas lahko oddalji od miroljubne vibracije in aktivira konflikte, zamere in strah.

Oven (21. marec – 20. april)

Neurejenost mlaja je za vas ta mesec resnična.. Luna in sonce ne samo, da združita moči v vašem nasprotnem znaku tehtnice, temveč se soočata tudi z vašim vladajočim planetom Marsom, ki je trenutno retrograden v vašem znamenju. V kombinaciji to ustvari čustveni trk – pričakujte, da bodo osebne napetosti sprožile nesoglasja v vaših partnerskih odnosih. Če pa boste našli svoj notranji zen in zbrali nekaj diplomacije, ki vam bo pomagala razpršiti dramo, boste imeli priložnost, da začnete na novo.

Rak (22. junij – 22. julij)

Veliko se dogaja, zato se boste morda počutili neopažene. Pravzaprav je to morda najboljši način, da kar najbolje izkoristite trenutne vibracije. Ob najrazličnejših frustracijah, ki se pojavljajo v vašem delovnem življenju, partnerskih odnosih in osebnem življenju, bi se ta lunacija lahko zdela neverjetna – in lahko bi vzbudila nabreklost spominov in občutkov, ki vas pretresajo v temelje in vas vlečejo za korenine. Najbolje je, da ta čas preživite le z ožjo družino.

Kozorog (21. december – 19. januar)

Ta malj vas opozarja na vaše poklicno življenje. Lunacija bi lahko prinesla nekaj novih vznemirljivih začetkov na kariernem oddelku, vendar bo treba nekaj premišljenega ravnotežja na vašem koncu. Frustrirajoči kvadratki med glavnimi planeti pod to luno aktivirajo vašo kariero, dom in osebni sektor, kar povzroči vrtoglav kozmični spopad. Najboljši način za napredovanje? Preden se zavežete, dobro premislite o vsaki odločitvi v svojem življenju in bodite odprti za nove možnosti, tudi če se vam stvari zdijo zapletene.

Preberite tudi: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj