Miss sveta je edino uradno, najbolj ugledno in po medijski pozornosti najatraktivnejše lepotno tekmovanje na svetu. Svetovnega lepotnega finala so se lani v Johannesburgu udeležile lepotice iz 112 držav, kar je absolutni rekord v zgodovini lepotnih tekmovanj.

miss_slovenije_tina_petelin 

Prvo lepotno tekmovanje za Miss sveta je bilo leta 1951 v Londonu, zmagala je miss Švedske. Letos praznujemo 60-letnico tega tekmovanja, ki ga zadnja leta po televiziji spremlja čez dve milijardi ljudi.
Najprestižnejše lepotno tekmovanje v Sloveniji, Miss Slovenije za Miss sveta je pod okriljem agencije IdejaIdeja d.o.o..

Katera bo Miss Slovenije 2010?

Slovenske mladenke, ki ste visoke več kot 165 centimetrov in še niste dopolnile 24 let, to je lahko vaša priložnost. Si želite postati mis Slovenije 2010?

prijava_miss_slovenije 

Na uradni spletni strani izbora je na voljo prijavnica, ki privlačnim dekletom ponuja možnost, da nasledijo aktualno miss Slovenije Tino Petelin in si nadenejo krono najlepše na sončni strani Alp. Prijavnice lahko oddate do 30. aprila, v maju pa bodo prireditelji izvedli osem castingov (za mis Maribora, Celja, Ljubljane, Pomurja, Koroške, Primorske, Gorenjske in Dolenjske).
Tako bo izbranih 12 najlepših in najsimpatičnejših deklet, ki se bodo na finalnem izboru julija pomerila za ta lepotni naziv. Tekmovanje za mis sveta pa bo tokrat potekalo 6. novembra v Vietnamu.

Pogoji, pod katerimi se dekle lahko prijavi na izbor za mis Slovenije 2010:

  • imeti mora slovensko državljanstvo,
  • visoka mora biti več kot 165 cm,
  • v letošnjem letu mora biti stara med 17 in 24 let,
  • neporočena,
  • brez otrok,
  • nekaznovana.

Miss Slovenije 2010 in njene spremljevalke čakajo še posebej bogate nagrade in nepozabna doživetja. Več informacij in prijavnico na najprestižnejše lepotno tekmovanje lahko najdeš na spletni strani www.miss-slovenije.si.

2 KOMENTARJI

  1. Pa saj to ni nič novega. Od nekdaj so taki pogoji. 🙂 Sicer upam, da se kakšna Planetka opogumi in prijavi – potencialnih kandidatk je precej. 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj