Williamson je povedal, da je bil, kot pri vseh ostalih sodelovanjih z drugimi znamkami, močno vpleten v celoten proces nastajanja kolekcije, razen pri tehničnem delu, kar raje prepusti strokovnjakom. “Benefit je znamka, ki je predrzna, energična in optimistična. Zadnji dve leti so podpirali moje modne revije in sodelovanje pri izdelavi kolekcije ličil je bil logični naslednji korak“ dodaja Matthew. 

Njegovo The Rich Is Back kolekcijo sestavljajo: mini verzija Benefitove najbolje prodajane They're Real! maskare, štiri ekskluzivne sence za oči, mini glos za ustnice in rdečilo za lica. Navdih je črpal iz 70. let, obdobja, ko je nastala znamka Benefit. Williamson je želel, da so v kolekciji naravne, mehke barve, ni pa se mogel upreti nekoliko močnejšim barvnim odtenkom senčil za oči, za bolj dramatičen večerni izgled. 

 


sephora.com

 

Na vprašanje, če lahko v prihodnosti pričakujemo kakšen podoben izdelek, Williamson odgovarja, da bi z veseljem izdal svojo lepotno linijo. “V svojem prvem izletu v kozmetični svet sem užival, zato upam, da ni zadnji“ zaključuje Matthew. Kolekcija je na voljo le omejen čas.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj