Matthew Perry je razkril, da je pred kratkim zaprosil svojo partnerko, Molly Hurwitz, in sedaj je srečni parček zaročen. “Odločil sem se, da jo bom zaročil,” je v izjavi za medije razkril Perry. “Na srečo sem v tem času srečal najboljšo žensko na planetu.” Matthewa Perryja sicer vsi nedvomno poznate zaradi njegovega lika v eni izmed najbolj priljubljenih serij vseh časov, vendar nas zanima predvsem njegova bodoča nevesta in vse podrobnosti o njuni zvezi.

Kdo je zaročenka Matthewa Perryja, Molly Hurwitz?

29-letna Molly prihaja iz New Yorka in po navedbah vira sploh ni iz šovbizniza – kar je Perryju super, če upoštevamo njegovo dolgoletno javno bitko z mamili in alkoholom.

“Molly se z Matthewom videva že mesece, družita se v istih krogih in prihaja iz New Yorka, kjer veliko časa preživita skupaj,” je decembra 2019 dejal vir. “Ima zelo razvit smisel za humor in takoj ti priraste k srcu,” je dodal isti vir. “Molly slava ne zanima in redko zabava, je super za Matthewa. Zvezo sta skrivala, a stvari postajajo resnejše,” je nadaljeval vir.

Hurwitzeva je tudi v zabavni industriji. Vendar ni igralka. Je vodja talentov, ki dela za Zero Gravity Management. V njeni biografiji piše: Molly Hurwitz je direktorica in producentka v podjetju Zero Gravity Management, upravljavskem in produkcijskem podjetju z več kot 500 strankami in več kot 20 produkcijami. Molly se je rodila, odraščala in izobraževala v New Yorku.

PREBERITE TUDI: Prijatelji se vračajo!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj