… kar se tiče manikir z dodatki, na katere sami niti pomislili ne bi. Pred časom je bila to steklena manikira, ki je navdušila kar nekaj privrženk, njena zadnja inovacija pa so nohti, okrašeni z zlato žičko ali 'žičnati nohti'.
 

PREBERITE TUDI: Trend, ki je preplavil internet: krom nohti

 
 
Tako Parkova z uporabo tanke zlate žičke ustvarja neverjetne 3D dizajne med drugim špičasta oblika nohtov, kakršna je zadnja leta zelo popularna; obkrožanje obnohtne kožice; in celo obrazi. Za tovrstni nail art je Parkova poiskala najtanjšo žičko, kar jo je uspela najti, na nohte pa jo oblikuje s pomočjo pincete. Žičko nato pritrdi s prozornim UV/LED lakom za nohte, s čimer zagotovi dolgo obstojnost.
 
 
In kaj svetuje tistim, ki se bodo same lotile te manikire? Predvsem naj pazijo na ostre robove žičke: "Ne pozabite, da gre za žico, zato poskrbite, da ne bo kje kakih ostrih robov, da ne zataknete najljubših kosov oblačil." Zabeleženo!
 

PREBERITE TUDI: Stekleni nohti so zadnja korejska obsesija, ki jo morate preizkusiti!

 
In medtem, ko nekateri pravijo, da je to manikira prihodnosti, na Planetu lepote trdimo, da je prej muha enodnevnica in bo prihodnost še vedno namenjena klasičnim, lepo oblikovanim in brezhibno nalakiranim nohtom, kakršne si lahko ogledate spodaj.
 
 

Kaj pa ti meniš?

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj