… presenečenje mnogih Behati Prinsloo. Zato če je letos ena vaših novoletnih zaobljub shujšati oziroma dobiti manekensko postavo, vas bodo spodnje fotografije vsekakor motivirale, da si pripravite zdrav obrok, pojest manj prazničnih dobrot in se odpravite v telovadnico.

“Bil je magični trenutek dneva, ravno pred sončnim zahodom na Havajih. Spomnim se, da je bilo tako lepo,” je Behati povedala v intervjuju o snemanju fotografij za VS katalog kopalk, ki jih je posnel Greg Kadel. “Zelo všeč mi je tudi, kako seksi in raznolik je ta bikini … Vsaka ženska bi morala imeti ta bikini. Na plaži boste obračale glave.” Ko smo že pri tem bikiniju, manekenka pozira v zgornjem delu z eno naramnico in spodnjem delu, ki lepo poudari zadnjico, sodi pa v kolekcijo Very Sexy.

Ostali bikiniji iz kolekcije so zelo raznoliki in okrašeni z detajli; kamni, volančki, trakci ipd., ki dodajo seksi pridih bohemskemu slogu, pa tudi bolj klasični ženstveni in dekliški ter športni v videzu neoprena. “Moj najljubši bikini trenutno je Victoria’s Secret Beach Sexy mini klasični bikini top v kombinaciji z neopren string spodnjim delom. Je idealen, če smo bolj aktivni, npr. za igranje odbojke na plaži ali deskanje.”

Sicer pa je Behati Prinsloo priznala, da je njena zbirka bikinijev izjemna: “Ne spomnim se prvega, ki sem ga kupila. V bistvu sem zrasla na plaži in je bil vedno z mano. Sem prava zbiralka bikinijev – prav nerodno mi je, toliko jih imam! In hkrati vedno nosim ista dva bikinija.”

25-letna Behati je povedala, da ji je novico, da bo prav ona na naslovnici VS kataloga kopalk, sporočil njen mož ter da je bila izjemno presenečena nad to častjo. “Slike so tako izjemne,” je povedala. Sicer pa se ni prav nič posebej pripravljala za snemanje naslovnice: “S Chadom Dennisom izvajam jogo in trenirala sem s Harleyem Pasternakom. Gre bolj za življenjski slog kot pripravo za posamezno snemanje. Vedno skušam jesti zdravo in naravno, kolikor se le da.”

Leto 2014 je bilo za Prinsloo sicer zelo uspešno; poročila se je z Adamom Levineom in prvič 'odrpla' modno revijo Victoria’s Secret. “To je bila takšna čast in osebni dosežek, da ima zame vsekakor izjemni pomen. In seveda tudi to, da sem bila na pisti skupaj s Taylor Swift in Hozier je bilo prav neverjetno.”

People.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj