‘Pobegli’ kraljevski par, 39-letna Meghan Markle in njen tri leta mlajši mož princ Harry, sta že dolgo nazaj najela pomočniško ekipo za svojega enoletnega sina Archieja, zdaj pa se je ekipa razširila na strokovnjake, ki delajo s fantom, ker njegova mati želi, da bo fant odrasel v nadpovprečno inteligentenga.

“Meghan je pri svojem razvoju že vključila nutricioniste in varuške, zdaj pa z njim sodeluje skupina strokovnjakov za vedenje otrok, od delovnih terapevtov do fizioterapevtov in celo logopedov. Vsi so usposobljeni, da lahko mati in oče poskrbita, da njun otrok napreduje nadpovprečno,” je dejal vir. “Harry je mislil, da je vsega preveč, dokler ni videl delovnega terapevta, ki je z Archiejem delal na senzoričnih zaznavah in motoričnih sposobnostih. Meghan mu želi dati vse najboljše, da bi že od malih nog dosegala nadpovprečne rezultate,” je dodal.

Niso pa vsi navdušeni nad načinom vzgoje enoletnega Archieja. Kraljevi komentatorji so menili, da je takšna odločitev problematična. “Za člana kraljeve družine, ki se je oddaljil od žarometov in se trudi, da ne bi bil ves čas v središču pozornosti medijev, bi lahko rekli, da še vedno deluje proti takšni odločitvi,” trdi kraljevski biograf Duncan Larcombe.

“Mislim, da je odločitev Harryja in Meghan o tem, kako vzgajati otroke, njuna zasebna zadeva, a če ste se že odločila, da boste vstopili v komercialni svet in svojega otroka postavili v isto areno, potem ne morete pričakovati, da o njem ne bo razprav,” je komentiral kraljevski strokovnjak. Russell Myers.

Kraljevska dopisnica Vanity Faira, Katie Nicholl, je prav tako komentirala potezo vojvodinje od Sussexa in njenega moža, češ da bodo ljudje zavzeli stališče, da slavni starši Archieja izkoriščajo za nadaljnje unovčevanje svojih poslov.

PREBERITE TUDI: Meghan Markle in princ Harry sta se vrnila v London

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj