LANCOME

Lancomov jesenski look je skreirala Gucci Westman in se imenuje Luna Chic. Gre za avantgardno, nadvse prefinjeno kolekcijo ličil z drznimi, bleščečimi in sijočimi odtenki, namenjeno vsaki ženski v iskanju končne lepote.


Lancome jesenski look 2006 Luna Chic model Daria Werbowy


Color Focus Duo je obstojno dvojno senčilo za veke iz finega prahu, tokrat v treh novih barvnih kombinacijah: Taiga 16, 17 Ciel d’Eau in 18 Vent d’Aurore. Enojna senčila Ellipse so popolna novost, v treh novih barvnih odtenkih: Eclair de Bronze 01, Songe Argente 02 ter Comete Perlee 03, vsa izjemno bleščeča.


Lancome jesenski look 2006 Luna Chic Duo Eyeshadow


Lancome jesenski look 2006 Luna Chic Ellipse eyeshadow


Color Fever šminke bomo lahko nosile v treh novih odtenkih, Drapee de Rouge 125, Brun Radiant 233, Rose Hypnotique 336, izjemen lesk in polnost pa jim bomo lahko dodale s tremi prosojnimi odtenki glosov v lončkih Juicy Gelee. Novost je tudi rdečilo za ustnice v obliki »flomastra« Potion of Love, ki je izjemno obstojno in da ustnicam povsem naraven videz – trije odtenki Vin Celeste 01, Firmament 02 in Rose Astrale 03.


Lancome jesenski look 2006 Luna Chic Color Fever Lipstick šminka


Lancome jesenski look 2006 Luna Chic Potion of Love


Rdečilo za lica s svileno penasto teksturo Magie Blush je na voljo v odtekih Seve de Rose 05 in Rose d’Aurore 06, za podlago, ki nam bo pričarala naraven sijoče mat videz pa bomo uporabile Magie Matte puder v kremni peni.


ART DECO


Jesenski look Art Deco Vintage Look je dobil navdih v skrivnostnem chic videzu v Parizu leta 1910. Osnova so temno zadimljene oči (smoky eyes) v odtenkih mauve, sivo-lila in svetlikajoče se rjave, trepalnice pa so močno poudarjene s črno maskaro. Nasprotje od močno naličenih oči so ustnice in nohti obarvane v nežno roza do mauve odtenke, lica pa poudarjena v rožnatih tonih.


Art Deco jesenski look 2006 Vintage Look


Art Deco jesenski look 2006 Vintage Look kolekcija ličil

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj