… je največji krivec ravno to, da je rojena v napačnem nebesnem znamenju.

1. Bik (21. april – 21. maj)

Bik najbolje ve. Konec zgodbe. Kakšna oseba bi bila, če svojega strokovnega znanja ne bi delila z drugimi? Težava je v tem, da bik niti ne pomisli, če njegovo vmešavanje pomaga ali škodi situaciji. Ko se odločijo, da bodo sodelovali v zadevi, gredo s polno paro naprej. Verjamejo, da vedo, kaj je za nekoga najbolje in nič jih ne bo ustavilo pri temu.

2. Strelec (22. november – 20. december)

Strelec vedno želi samo pomagati. Sprašujejo se, ali je to tako zelo narobe? S srcem so vedno na pravem mestu, vendar včasih pozabijo, da se vmešujejo v stvari, ki se jih ne tičejo.

3. Dvojček (21. maj – 21. junij)

Če dvojček vidi krivico, ali da nekdo počne nekaj, česar ne bi smel, skuša popraviti situacijo. Včasih ljudje ne želijo, da se dvojčki zavzamejo za njih in vmešajo v situacijo, ampak oni to morajo storiti.

4. Lev (23. julij – 22. avgust)

Kadar pride do težav, bo lev vedno našel odgovor in rešitev. Če ne počnete tistega, kar bi morali, to pomeni da ne izkoriščate svojega potenciala in levi vam bodo pomagali v pravi smeri. Za njih je to kreativno iskanje rešitev in ne vmešavanje. Niso sramežljivi in vedno bodo izrazili svoje mnenje, če to želite ali ne.

PREBERITE TUDI: 10 razlogov, zakaj so tehtnice idealne partnerke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj