Nobena minimalistična garderoba ni popolna brez kosa kolekcije The Row (ali kosov, ki kolekcijo posnemajo). Ustvarjanje minimalističnih, večnih kosov je poseben talent Mary-Kate in Ashley Olsen, ki jo izpopolnjujeta že več kot desetletje. 

Kolekcija The Row za pomlad/poletje 2023 slavi minimalizem in preprostost v vseh oblikah. Jedro kolekcije je praktičnost: obleke so narejene iz zračnega platna, vrhnja oblačila so preprosta in vsestranska, torbe pa prostorne in pripravljene za vsako priložnost.

Pametne snemljive kapuce na vrhnjih oblačilih in snemljivi rokavi na oblekah dajejo vsakemu oblačilu subtilne lastnosti preobrazbe. Kot vedno je večina kosov izvedena v nevtralni barvni paleti, vendar se nepričakovano pojavijo tudi bleščice živo rdeče barve, ki so vidne na plapolajoči obleki, torbici in jopici. Tudi občasna malenkostna popestritev je povsem na mestu.

Kolekcija je še bolj privlačna zaradi načina fotografiranja: modeli so fotografirani, kot bi bili ujeti na pariških ulicah, in prikazujejo lahkotno preprostost vsakega videza. Nedvomno bodo zvezdniki kupci priljubljene znamke prvi v vrsti.

Oglejte si najboljše kose iz kolekcije pomlad/poletje 2023 in začnite planirati svoje outfite.


PREBERITE TUDI: Zvezdnice pravijo, da je ta kos najboljša izbira za poletno vročino

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj