K sreči je tu liposukcija oziroma liposkulptura, ki vašemu telesu daje lepo obliko in postavo, kakršno ste si od nekdaj želeli. To je najbolj priljubljen lepotni poseg, tako v svetu kot tudi pri nas. Z liposukcijo telo trajno preoblikujemo – ko maščobne celice enkrat odstranimo z določenega mesta, se na tem mestu maščobno tkivo ne bo nikoli več nabiralo. Poleg tega se znatno zmanjša tudi celulit.

Čeprav najpogosteje odstranjujemo maščobno tkivo s trebuha, pasu, stegen, hrbta, zadnjice, nadkolen in nog, poseg lahko opravimo na prav vsakem delu telesa, s katerim niste zadovoljni. Za poseg se v enaki meri odločajo tako ženske kot moški. Odlična novost je, da je učinek liposukcije viden takoj po operaciji, po mesecu dni pa je viden končni rezultat.

Glede na to, da je liposukcija metoda preoblikovanja telesa, s tem posegom lahko uravnamo tudi asimetrijo posameznih predelov, kjer je maščobno tkivo neenakomerno nakopičeno. Čeprav je poseg primeren za vse, so najboljši kandidati osebe z zmerno telesno težo in lokalno nakopičenimi maščobnimi oblogami. V tem primeru zagotavljamo, da bo vaše telo po liposukciji kritičnih delov videti brezhibno.

Razlog za izbiro poliklinike Arcadia je, da uporabljamo najzanesljivejšo metodo hidroliposukcije, ki se je izkazala za odlično. Daje najboljše dolgoročne rezultate in je najbolj priljubljena v Ameriki, kjer opravijo največ takih posegov.

Uporabljamo vrhunsko opremo in aparate ter se ves čas izobražujemo in izpopolnjujemo, da bi vam lahko čim bolj ustregli. Zagotovilo za uspeh so naše dolgoletne izkušnje pri opravljanju takih posegov. Pomembno je, da si želite spremeniti svoj videz in zdravje, mi pa vam bomo pri tem pomagali. Z novim videzom boste zadovoljni oblečeni ali v kopalkah, tako, da vas slačenje na plaži ne bo več skrbelo.

Liposukcija na Polikliniki Arcadia pred-po

Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.poliklinikaarcadia.si. Spremljate nas lahko tudi na Facebooku.

Za Vas smo pripravili prijetna presenečenja, podarjamo pa vam tudi celotno liposukcijo.
Naročite se na pregled še danes. Pokličite na številko: +385 43 675 200 ali nam pošljite povpraševanje na e-naslov: poliklinika@poliklinika-arcadia.hr. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj