Ko je podlaga nanesena in opravljena korekcija, je obraz pripravljen za nanos senčil za veke. Za daljšo obstojnost in boljši oprijem senčil, na veke pred nanosom senčil, nanesite podlago (makeup base)  BellaPierre (slika 4). Uporabite barvne pigmente BellaPierre (55 odtenkov) (slika 4A), ki ne vsebujejo umetnih barvil, polnil, aditivov, dišav, silikonov, mineralnega olja in konzervansov in so močno pigmentirani. Njihova prednost je tudi v tem, da se veliko lažje zabrišejo prehodi med odtenki (s tem prihranite živce in čas), če pa jih zmešate z vodo, pa lahko ustvarite črtala za veke v kar 55 odtenkih. Videti boste drugačne, zapeljive in predvsem veliko bolj opazne!

bp_eyeshadows
licenje_oci_metalik_1 Koža naj bo očiščena in navlažena z ustrezno kremo, tonikom ali serumom.
licenje_oci_metalik_2 V notranji kotiček veke in tik pod obrv nanestite barvni pigment v odtenku bele ali šampanjec barve. Pri tem uporabite čopič BellaPierre.
licenje_oci_metalik_3 Nato na premični del veke nanesite barvni pigment v odtenku svetlo modre, azul barve. Pri tem lahko uporabite isti čopič BellaPierre kot prej.
licenje_oci_metalik_4 V pregib veke (crease), to je predel med premično in nepremično veko, nanesite v loku proti notranjosti očesa barvni pigment v odtenku temno rjave barve. Pri tem uporabite koničast čopič (št. 7) in zmehčajte prehod med odtenkoma.
licenje_oci_metalik_5 S puhastim čopičem (št. 6) nekoliko nad temno rjavo barvo nanesite barvni pigment v topli opečnati barvi in zabrišite vidne prehode med odtenkoma.
licenje_oci_metalik_6 V zunanji kotiček očesa, s koničastim čopičem, ki ste ga uporabile že za nanos rjave barve, nanesite barvni pigment v črni barvi …
licenje_oci_metalik_7  … in mehko zabrišite prehode.
licenje_oci_metalik_8 Na sredino premične veke, s čopičem BellaPierre, ki ste uporabile na začetku, nanestite bleščice v svetlo modrem odtenku in jih nežno razporedite po veki, tako da bodo prehodi med odtenki mehki. Za nanos bleščic uporabite brezbarven stik, ki bo vezal bleščice na veko.
licenje_oci_metalik_9

Barvni pigment v odtenku črne barve zmešajte z malo vode (tako ustvarite črtalo za oči) in s poševno prirezanim čopičem BellaPierre (št. 5) na zgornjo veko tik nad trepanice narišite črto.

licenje_oci_metalik_10

Za še bolj intenziven celostni videz vašega obraza, poudarite obrvi z mat barvnim pigmentom BellPierre. Pri tem uporabite poševno prirezan čopič BellaPierre (št. 5).

S črno barvico pobarvajte veznico na spodnji veki očesa in s črno maskaro poudarite trepalnice.

Tako, vaše obraz in oči so naličene, vendar nikar ne pozabite tudi na lica in ustnice, ki bodo lepo zaokrožile vaš celostni videz.

Na ličnice s čopičem za rdečilo BellaPierre (št. 2), v ravni liniji od srednjega ušesa proti ustnemu kotičku (le do druge tretjine), zarišite linijo in jo zmehčajte. Ustnice občrtajte s črtalom v bež/nevtralni barvi in s čopičem za šminko (št. 8) nanesite vlažilno šminko v enakem odtenku.

Vaš končni videz bo takšen:

licenje_oci_metalik_11

licenje_oci_metalik_12

Zdaj pa pridno na delo in veliko užitkov ob ustvarjanju!

 


Ličenje: Aleksandra (aleksandra.bs@licenje.net) za www.licenje.net in v sodelovanju s podjetjem BB Natura d.o.o.
Ličila: BellaPierre kozmetika
Model: Barbara

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj