… znamki spodnjega perila Victoria’s Secret, vsako leto izberejo eno izmed svojih najbolj priljubljenih manekenk, tako imenovanih ‘Viktorijinih angelčkov’, ki jo doleti čast, da predstavi njihov luksuzni modrček. Ta je vreden več milijonov dolarjev.

miranda_kerr_vs_million_bra

Miranda Kerr za Victoria’s Secret

Letos bo to čast doletela manekenko Mirando Kerr, ki se v zadnjem letu, od svoje poroke z igralcem Orlandom Bloomom in rojstvu prvega otroka dalje, največ pojavlja v rumenih medijih, saj njo in njeno družino paparaci spremljajo praktično na vsakem koraku.

Omenjeni nedrček bodo kot največjo senzacijo tudi letos predstavili na modni reviji, ki jo vsako leto novembra predvajajo tudi po TV, okrašen pa bo z najbolj dragimi kamni. Preteklo leto je nedrček, ki so ga ustvarili v sodelovanju z draguljarsko hišo Damiani, predstavila supermanekenka Adriana Lima, leto poprej pa manekenka, ki bi jo lahko poimenovali tudi ‘the body’, Marisa Miller.

Lanski nedrček je bil vreden 2 milijona dolarjev, letos pa bo menda vreden kar 2,5 milijona in bo ročno pošit s skoraj 3400 dragimi kamni, med njimi 142-karatnimi belimi in rumenimi diamanti, biseri in akvamarini, ki bodo vstavljeni v 18-karatno belo in rumeno zlato. Na modrčku pa bodo tudi dva 8-karatna bela diamanta in dva 14-karatna rumena diamanta.

victorias_secret_angelcki

‘Viktorijini angelčki’ na modni pisti po koncu modne revije

Poleg Mirande, ki bo modrček predstavila, pa bomo na VS pisti lahko občudovali še lepotice kot so Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lily Aldridge in Lindsay Ellingson.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj