Žal nas mediji zasipajo s t. i. lepotnimi ideali, ki so za marsikoga nedosegljivi. Zaradi različne zgradbe teles, predvsem pa zaradi različnih genov, ne moremo biti vsi suhljati in visoki. Kljub temu pa se lahko še vedno počutimo dobro v svojem telesu.

Prisluhnite naravi

Ste se že kdaj ozrle okrog sebe in razmišljale o tem, koliko moči v sebi skriva narava? Kako nas lahko le preprost sprehod po naravi tako sprosti in napolni s svežo energijo?

Predstavljajte si, da bi celotno moč narave spravili v kapsulo in vam vsak dan znova omogočili energijo in vitalnost – tudi kadar sprehod ni mogoč.

Pripravili smo linijo ALL IN A DAY, ki v sebi skrivna ravno to in čisto vsak dan priskrbi lepoto, energijo in omogoči vaše zadovoljstvo. Ekstrakti zelišč in rastlin so pridobljeni brez agresivnega poseganja v naravo ali dodajanja sintetičnih aditivov.

Ali so prehranska dopolnila zame dobra?

Problem, zaradi katerega smo dandanes skeptične do uporabe prehranskih dopolnil je popolnoma upravičen, saj je več kot 50 % dopolnil na trgu pridobljenih sintetično. Naše telo jih ne more prepoznati, iz njih ne absorbira potrebnih vitaminov in mineralov, poleg vsega pa bo sintetično pridobljen vitamin le obremenil naša jetra in se brez učinka na naše telo, preprosto izločil.

Vedno se prepričajte, da vsak vitamin, mineral ali hranilo izvira iz narave, saj boste le tako lahko prejele in občudovale vse pozitivne učinke zaužitih hranil.

Moč narave v 1 kapsuli na dan

Za vsa dekleta, ki se želijo v svojem telesu počutiti še lepše, boljše, polne energije in vedno odlične volje, smo sestavili nepremagljivi trojček vitaminov. Vsi vitamini in minerali izvirajo neposredno iz narave, ne vsebujejo glutena ali laktoze in so primerni tudi za veganke. S pomočjo vitamina C, B-kompleksa in Resveratrola, boste:

  • omogočile nastajanje naravnega kolagena za učvrstitev kože;
  • onemogočile oksidativni stres, ki je glavni krivec za vidne znake staranja;
  • spodbudile rast zdravih las in nohtov;
  • povečale prekrvavitev po telesu in zmanjšale število vidnih kapilar ter celulita;
  • izboljšale počutje in premagale spomladansko utrujenost;
  • zavarovale svoje zdravje in stabilizirale delovanje imunskega sistema.

Bodite lepe, zdrave in srečne v svoji koži.

ALL IN A DAY 100% po receptu narave
V ALL IN A DAY liniji so združili vsa tri nujna mikrohranila v Beauty Pack!

KREATIVA S PAKETOM IN ŽENSKO

Za bralke Planet Lepote s 30 % popusta

Linija ALL IN A DAY predstavlja najpreprostejši način, da vaše telo prejme vsa potrebna mikrohranila za lep in mladosten videz, obilico energije in zdravo telo!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj