Ne zna vsakdo ujeti lahkotnost in nonšalanco francoske mode – še posebej pa ne na rdeči preprogi. Ko se je treba obleči za velik dogodek, se večina zvezdnikov obleče pretirano razkošno, a Léa Seydoux je na podelitvi nagrad cezar 2022 dokazala moč preprostosti.

Seydouxova, ki se poteguje za nagrado za najboljšo igralko za vlogo v satiri Francija Bruna Dumonta, je prišla v po meri narejeni obleki oblikovalca za Louis Vuitton, Nicolasa Ghesquièra. Njena črna svilena obleka nikakor ni bila najbolj dramatična obleka večera, vendar je izžarevala glamur iz vsakega zornega kota.

Obleka brez naramnic z izvezenim plaščem s pikami, ki se je ob vstopu na prizorišče vlekel za njo, je bila v skladu z načeli francoskega sloga ‘manj je več’. Zaradi čistih linij in majhnega števila detajlov ni potrebovala izstopajočega okrasja, prav tako pa se ni držala nobenega od trenutnih velikih trendov. Namesto tega sta bili njena prednost subtilnost in brezčasnost, ki vedno neprekosljivo zmagata.

Seydouxova in njena sestra, stilistka Camille, sta obleko dopolnili z diamanti in safirnimi uhani iz Vuittonove kolekcije prestižnega nakita ter z rdečo šminko in tako še dodatno poudarili klasičnost obleke. Seydouxova, ki je od leta 2016 ambasadorka za Louis Vuitton, je nosila že veliko Ghesquièrovih kreacij, njen zadnji videz pa je brez dvoma primer najboljšega sloga sezone podeljevanja nagrad.

PREBERITE TUDI: Rosie Huntington-Whiteley je simbol za lepo urejeno nosečnico

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj