Lara Stone je podpisala ekskluzivno pogodbo s podjetjem Calvin Klein Inc in tako postala obraz za predstavljanje kolekcij Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein in Calvin Klein Jeans za jesen 2010.

lara_stone

(Foto: Olivier Claisse)

V zvezi z njenim vnovičnim sodelovanjem s priljubljeno mladostno znamko je Lara dejala: “Za sabo imam že dolgo zgodovino sodelovanja z znamko Calvin Klein, zato je čudovito, da bomo letos spet sodelovali. Počutim se, kot bi bila del družine.”

Lara Stone, ki je ena izmed manekenk, po katerih je trenutno največje povpraševanje, tako sledi stopinjam Christy Turlington, Kate Moss in Natalie Vodianove, ki so bile v preteklosti obrazi kampanj Calvina Kleina, kar je odločilno vplivalo tudi na njihove kariere. Zadnja med njimi je imela ekskluzivno pogodbo Natalia Vodianova, ki je za njih delala kar štiri leta; od pomladi 2003 do jeseni 2007.

Lara se bo tako pojavljala v tiskanih in video oglasih ter tudi na modni pistah modnih revij Calvina Kleina za vse njegove znamke, kar pomeni, da je prva manekenka po dolgih letih, ki jo je Calvin Klein izbral za predstavljanje vseh njegovih linij. Tako lahko pričakujemo, da bo Lara postala še bolj iskana in zaželena manekenka na svetovni ravni.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj