… kolekcija Lanvina za H&M. Kot je bilo za pričakovati glede na pretekle izkušnje tovrstnih sodelovanj, je bila tudi tokrat gneča nepopisna. Najbolj zagreti so prišli pred vrata prodajalne H&M na ulici Regent Street v Londonu že en večer prej in čakali do naslednjega jutra, da bi zagotovo dobili najbolj zaželene Lanvinove kose.

lanvin_za_hm_kolekcija_1

Sicer pa so se morali zelo potruditi tudi prodajalci, saj so nekateri delali poznio v noč, na delo pa so se morali vrniti v zgodnjih jutranjih urah, da so lahko vse pripravili za neučakane kupce. V trgovine so spuščali po 30 ljudi naenkrat, vse skupaj pa je nadzirala kopica varnostnikov, kar Lanvinovo sodelovanje s H&M uvršča med najbolj organizirana sodelovanja doslej.

4 KOMENTARJI

  1. Finska ima zagotovo zelo razvito potrošništvo ter tudi visok standard, vendar včeraj ob lansiranju kolekcije nisem opazila omenjene histerije v zvezi z Lanvinom. 😀

    Mimo H&M sem šla sicer po naključju in pričakovala zabavo ob opazovanju ponorelih punc, vendar nikjer ni bilo gneče, le na vratih je bil napis, da sme vsak kupec kupiti le en kos v eni velikosti; nakupovanje ni bilo kako drugače omejeno. Zvečer je bilo na voljo še dovolj kosov oziroma ni bilo videti, da bi bila kolekcija razgrabljena v enem dnevu.

  2. Se strinjam. Če bi bil tudi pri nas tisti poniževalni sistem z zapestnicami, ne bi šla kolekcije niti od daleč pogledat. Poleg tega določeni kosi sploh niso tako poceni, kot bi se za H&M spodobilo. 😛

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj