Lancomova Renergie Morpholift R.A.R.E.Repositioning Lifting Cream SPF 15 obljublja učinkovit lifting in lepšo obliko obraza, čvrstejšo in bolj napeto kožo, takojšnje delovanje ter zglajene in manj vidne gube.

Lancome Renergie Morpholift R.A.R.E.

Prednosti in učinki: koža obraza je preoblikovana in “dvignjena”, bistveno bolj čvrsta in napeta. Gube in gubice so vidno zglajene. Takojšen učinek liftinga in “zatezanja”, ki zmanjša vidnost gub. Koža izgleda bolj gladka in mladostna. Hkrati je zagotovljena zaščita pred UV vplivi, ki pospešujejo staranje kože.

Manj zabuhlosti na predelu okrog oči, manj podočnjakov in vidno manj gub.

Tehnologija: učinek ponovno napete kože in preoblikovanih potez obraza. Edinstveni oligopeptidi podvojijo sintezo kolagena, vzpostavljeno je ponovno pravilno delovanje. Posebna mikro-zatezna mreža, ki jo sestavljajo proteini soje in silica prašek, na površini kože ustvarijo drobno mrežo, sestavljeno iz  25 000 mikro-lift delcev z neverjetnim učinkom liftinga.

Lancome Renergie Morpholift R.A.R.E.

Lancome Renergie Morpholift R.A.R.E.™ Yeux vsebuje kofein in nežen luščilni agent, posebej izbrana za delovanje na občutljivem predelu oči.

Na voljo je celotna linija R.A.R.E.:

  • učvrščevalna krema proti gubam za zrelo kožo obraza – učinek liftinga – ZF 15
  • učvrščevalna krema proti gubam za predel oči – učinek liftinga
  • učvrščevalna krema za vrat – učinek liftinga

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj