Lancôme Hypnôse Doll Eyes maskara­

Lancôme Hypnôse Doll Eyes maskara

Hypnôse: emblematično Lancômovo ime, ki je v samo nekaj letih postalo sinonim za povečan volumen.

Po uspehu izvirne formule leta 2007 je leta 2009 prišlo zmagoslavje Hypnôse Drama, maskare, ki je lahko povečala volumen trepalnic, kot bi trenil. Nato je leta 2010 ženske zapeljala Hypnôse Precious Cells, Lancômova prva obnovitvena maskara. Po svetu vsake štiri sekunde prodajo eno maskaro Hypnôse, s čimer je Hypnôse resnično vodilna maskara brez primere!

Novo leto in nov drzen podvig … Leta 2011 so maskaro Hypnôse Doll Eyes navdihnile sanje vsake deklice, da je ponovno izumila šop ločenih, gostih, dolgih trepalnic z ‘najlonskim sijem’: resnične lutkaste trepalnice! Zahvaljujoč svoji osupljivi krtački in popolnoma novi formuli, maskara Hypnôse Doll Eyes izpolnjuje svojo obljubo, da bodo z njo oči videti božansko široko odprte.

Po nanosu maskare Hypnôse Doll Eyes so z analizo slike izračunali učinek odprtosti oči, ki je pokazal povečanje za 35 %. Hypnôse Doll Eyes je torej nujna maskara, ki daje videz široko odprtih oči in ‘lutkastih trepalnic’.

* Instrumentalni test na 28 ženskah.


Ikonska krtačka

Naši raziskovalni laboratoriji so delali 7 let, da bi izpopolnili to idealno hibridno krtačko, ki je zaščitena s tremi patenti.

Formula ‘Fiber Shine’ je obogatena z najlonskim prahom, ki trepalnicam podeli nežen sijaj. Združuje prožen in trdi vosek: s prvim naredi volumen, z drugim pa učvrsti ukrivljenost trepalnic. Na koncu kompleks »Ultrastretch«, ki je izoblikovan s polimeri za podaljševanje, poskrbi za instanten učinek ‘podaljšanja trepalnic’. Osupljivo!


Lancômova prva odišavljena maskara

Rezultat čutnega ličila Hypnôse Doll Eyes se odraža v njegovi formuli, njegovi gladkosti, pa tudi – kar je novost – v njegovem popolnoma hipoalergenskem vonju. Nežna in ženstvena dišava se odpira s skrajno ženstvenimi cvetličnimi notami, ki jih osvežuje kanček zelene.

Njen značilni slog? Srebrne in rožnate kaligrafske črke z okrasjem, ki predstavlja dež lističev vrtnice, Lancômove simbolične cvetlice.


Videz lutkastih oči

Lancôme deli skrivnost videza široko odprtih lutkastih oči z združitvijo senčil Ombre Absolue Palette in maskare Hypnôse Doll Eyes, pri čemer ne pozablja zaključnega dotika ikonskega črtala artliner.

Ombre absolue palette

F90 Baby Nu • F95 Baby Romance

Ženska, ki uporablja hypnôse doll eyes, je znana po svojem neverjetnem videzu široko odrtih oči, rada pa se tudi poigra s svojim vedenjem.

Kot moderna urejena lutka, kar predstavlja sodoben preobrat stila šestdesetih, je brezskrbna, a nagajiva in začara s svojimi neskončno odprtimi očmi.

Mario Testino, ki ni ljubitelj skrajnih grafičnih linij, je fotografiral Lancômove tri ‘lutke’.

Daria Werbowy, Arlenis Sosa in Elettra Wiedemann, oblečene v slogu šestdesetih s ‘super seksi’ mini oblekami in vilinskimi pričeskami, utelešajo tri različne obraze žensk Doll Eyes. Ta privlačnost ter zlasti mehkoba in lahkotnost kampanje izražajo Lancômovo interpretacijo sodobne modernosti. Modernosti, čudovite kot lutka!

Lancôme Hypnôse Doll Eyes maskara­

Pričakovana MPC: maskara Hypnôse Doll Eyes (33 €), senčil Ombre Absolue (47 €).

6 KOMENTARJI

  1. Wow, zveni obetavno. Imela sem prvo Hypnose, ki mi je bila res ena najboljših maskar, zdaj pa ravno potrebujem rjavo, tako, da se zna zgoditi, da bo ravno tale \’padla\’. 🙂

  2. O, ne! 🙁 Sploh nisem preverjala, ker mi je bilo samo po sebi umevno, da je tudi rjava. Sicer sem prepričana, da bo, ampak najbrž bodo nove odtenke izdali čez nekaj mesecev. Ker črne imam pa zdajle 3 in ne potrebujem še ene. Hvala za info, Tinka!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj