… dosežek omogoča zasuk in s tem 35-stopinjsko ukrivljenost držala in skoraj neomejeno ustvarjalnost. Njegova nova gosta, temna in intenzivno mat formula naredi oči intenzivnejše in ustvarja izjemno drzne linije.

Ukrivi. Nanesi. Ustvari.

Gre za eno od najbolje varovanih skrivnosti umetnikov ličenja: namerno ukrivljene krtačke za večjo prožnost in ustvarjalnost ter lepše oči. Črtalo Grandiôse s svojim držalom, ukrivljenim za 35 stopinj, v trenutku poenostavi tehniko za izboljšan nanos. Lisa Eldridge, ustvarjalna vodja ličenja iz Lancôma, je svoje izkušnje in znanje uporabila za določitev točnega kota.

Ročaj črtala Grandiôse je mogoče upogniti z zasukom in uporabiti v dveh različnih položajih: ravno in ukrivljeno. V nagnjenem položaju je mogoče vse, saj črtalo doseže zgornjo linijo trepalnic lažje in natančneje, od notranjega do zunanjega roba. Tehnika je prijaznejša do uporabnikov, poenostavljena in neomejena.

Črtalo Grandiôse ima tudi izjemno tanko konico (samo 0,2 mm) z najlonskimi mikrovlakni in smolnato teksturo za popolno prožnost: dve glavni značilnosti za popolno natančnost linij. Konica bo vpila ravno pravo količino izdelka, ko jo boste pomočile v stekleničko.

Drzno s presenetljivim mat zaključkom

Gosto, temno in intenzivno mat. Natančni pigmenti ustvarijo nenavadno prefinjen rezultat. Pravi mat finiš je na voljo v treh izjemno intenzivnih odtenkih (karbonsko črni, safirno modri in temno rjavi) in ponuja prestiž neskončne obstojnosti. Črtalo Grandiôse je izjemno preprosto odstraniti samo z vročo vodo.

Za Lancôme Grandiôse Liner črtalo za oči boste odštele 32 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj