… kar nekaj opaznejših filmskih vlog; in nastopila bo na šovu Victoria's Secret, ki bo čez 2 dni v Parizu, je zanjo hkrati izjemno težko. Razšla se je namreč z dolgoletnim partnerjem Taylorjem Kinneyem. In čeprav se zaveda svoje sreče, da je dosegla tak uspeh, je spregovorila tudi o tem, da ima slava svojo ceno.
 
 
"V trenutku, ko stopim v svet, na nek način pripadam vsem," je povedala. "Legalno je, da me ljudje zasledujejo; legalno je, da me nadlegujejo na plaži … ne morem poklicati policije in zahtevati, naj jih odstranijo. In veliko sem razmišljala o tem in prišla do zaključka, da če ne morem biti svobodna zunaj, bom pa tukaj," je dejala, in pokazala na svoje srce.
 
V intervjuju je postala zelo čustvena, ko je razkrila, kakšno je življenje, če si neprestano na očeh javnosti. “Pogrešam ljudi. Pogrešam, da bi lahko kamorkoli šla, srečala neko osebo, rekla 'Zdravo' in se pogovarjala o življenju. Rada imam ljudi,” je povedala v solzah.
 
Slava pa ni edino, o čemer je spregovorila. Pred nekaj meseci je na Instagramu naznanila, da se z zaročencem Taylorjem Kinneyem po 5 letih razhajata in priliko izkoristila, da je povedala tudi nekaj o ljubezni in odnosih. "Mislim, da ženske zelo ljubijo. Ljubimo moške. Ljubimo z vsem, kar smo in imamo," je povedala reporterki. "Veste, ne želimo, da bi bili moški kaj manj moški. Želimo si le, da bi nas ljubili tako globoko in celostno in polno kot me ljubimo vas."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj