Lady Gaga, pevka in igralka, ki je poznana po svojem nenavadnem videzu in odličnem glasu, je v intervjuju z Oprah  Winfrey spregovorila o svojih duševnih težavah in o fibromialgiji, s katero se bori že kar precej let.

PREBERITE TUDI: Lady Gaga oblečena v pravo meso

“Ko sem bila stara 19 let sem bila večkrat posiljena. Imam posttravmatski sindrom in grozno bolečino. Vse me boli. Bolečina je prisotna vsak teden in je del mene. Sem na zdravilih in imam več zdravnikov in to je edini način, da preživim,” se je svetlolaska zaupala Oprah.

Dejala je tudi, da se ravno zaradi fibromialgije počuti nepremagljivo, nekoč je namreč mislila, da bo bolečina del njenega življenja in da je nikoli ne bo premagala, sedaj pa se stanje izboljšuje in pozitivno gleda naprej v življenje. “Nekoč sem verjela, da ni poti nazaj, čutila sem duševno, telesno in čustveno bolečino, sedaj pa se stvari obračajo na bolje, vendar moraš veliko narediti sam.”

Pri njej sta fibromialgija in posttravmatski sindrom povezana in gresta z roko v roki. Prizna, da je bolečina zaradi fibromialgije lažja kot čustvena bolečina, ki jo s sabo nosi že odkar so jo pri 19 letih več mesecev posiljevali in odvrgli kot zapuščenega psa na cesto.

“Nekega dne sem se zlomila in doživela živčni zlom. To je ena izmed najbolj groznih stvari, ki so se mi zgodile v življenju. Bila sem prepeljana na urgenco, kjer je k meni pristopil psihiater. Začela sem kričati, da želim pravega zdravnika. Kar naenkrat pa mi je celo telo otrpnilo, bila sem oddaljena, nisem razumela kaj se dogaja. Dobila sem zdravilo, ki me je pomirilo. Še danes jem zdravila, ki mi pomagajo. Nekatera za čustvene bolečine, druga za fizične,” je še zaključila Gaga, ki ima za sabo stresno leto. V začetku letošnjega leta se je namreč razšla s svojim zaročencem in če so govorice resnične tudi s svojim soigralcem Bradleyem Cooperjem, čeprav uradno nikoli nista bila par.

PREBERITE TUDI: Lady Gaga v solzah razkrila negativne plati slave

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj