Najmlajša članica klana KarJenner in zvezdnica resničnostnega šova, Kylie Jenner, je potrdila, da je ponovno noseča. To je objavila na svojem Instagram profilu, kjer je objavila kratek video, kjer je videti pozitiven test nosečnosti.

Otroka pričakuje s Travisom Scottom in sicer tri leta in pol po tem, ko sta prvič postala starša hčerki Stormi Webster. To izkušnjo je Kylie opisala kot “lepo, močno, življenje spreminjajočo.”

 

Video, ki ga je Kylie objavila na Instagram, kaže, kako je naredila sonogram skupaj s Scottom in Stormi; pa tudi kako je Stormi prenesla novico babici Kris Jenner. “To je eden najsrečnejših trenutkov v mojem življenju,” Kris pove v videu.

O tem, da naj bi bila zvezdnica noseča, so že poročali razni mediji v avgustu, a jih nihče ni jemal resno. Da je hči noseča, je potrdil tudi oče Kylie, ki se je medtem sicer spremenil v žensko, Caitlyn Jenner, in ki kandidira za guvernerko Kalifornije.

Kylie Jenner je sicer v preteklosti že povedala, da si želi več otrok. “Tako zelo si jih želim še; pravzaprav o tem razmišljam vsak dan,” je povedala lani oktobra.

Torej se bo velikemu KarJenner klanu pridružil še en član: sestra Kim ima štiri otroke; Kourtney ima tri in Khloe enega.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj