Vsekakor je lepo pogledati žensko z velikim oprsjem, ki ima povrhu vsega še lep dekolte. Vendar prednosti velikega oprsja so zgolj in samo estetskega pomena (če odštejemo, da je velik dekolte tudi shramba drobljive hrane). Vsaka ženska, ki ima veliko oprsje, pod veliko oprsje štejemo košarico D ali več, se lahko poistosveti s spodaj opisanimi stvarmi.
 

Znojenje

V vročih mesecih se prsi pogosto nenormalno znojijo, sploh če nosimo nedrček, ki ni iz naravnih materialov. Madeži znoja hitro pronicajo skozi oprijeto majčko in lahko si predstavljate, kako neprijetna situacija je to. Okrog in okrog obeh prsi nastaneta dve veliki lužici. Zato največkrat nosimo bombažne nedrčke, sploh poleti.
 

Izbira nedrčkov

Nedrček je nemogoče kupiti v vsaki trgovini – če pa slučajno že imajo tvojo velikost, se po dveh nošenjih strga. Cena je izjemno visoka, izbira pa slaba. Vedno, ko opraviš nakup, se sprašuješ, zakaj imaš tako velike prsi. Najpogosteje si lahko kupimo nedrček v črni, beli ali kožni barvi. Na nedrčke brez naramnic lahko seveda pozabimo, saj nikoli ne obstanejo na svojem mestu in nenazadnje zelo pomembno vprašanje: "Kaj je to čipka?"
 

 

Obleka ti stoji perfektno … razen na oprsju

Vidiš prečudovito obleko v izložbi, nosiš številko M in ravno to imajo na zalogi, pa še znižana je. Odhitiš v kabino in jo pomeriš. Kot ulita, kot da bi bila narejena zate … le svojih prsi ne spraviš notri in to se zgodi z vsakim drugim zgornjim delom oblačila.
 

Kopalke

Kupovanje kopalk ti povzroča stres. Nikoli si ne moreš kupiti bikink, ki so v paru, saj ti je zgornji del vedno premajhen ali pa spodnji prevelik. Vdaš se v usodo in si zato vedno kupiš spodnji in zgornji del posebej, cena je seveda temu primerna.
 

V tuniki izgledaš kot nosečnica

Pa tako luštne so – ampak ko si jo oblečemo, izgleda, kot da smo noseče. Rešitev je, da si nadenemo pas, če imamo lep in ozek pas, in tako poudarimo ženstveno postavo.
 

Intenzivna vadba ni prijetna

Brez športnega nedrčka so tek in druge intenzivne vadbe, npr. Body Attack, nemogoče. S športnim nedrčkom je sicer boljše, vendar vseeno občutek ni prijeten – zdi se ti kot da te hočeta dve meloni udariti v obraz.
 

 

Sledi nošenja naramnic konec dneva

Ko se končno vrneš iz službe domov in želiš osvoboditi svoje prsi, opaziš, da so naramnice nedrčka pustile boleče sledi na tvoji koži, pri čemer sploh ni pomembno, kakšen nedrček imaš – vedno je enako. Edina rešitev je nošenje nedrčkov z zelo širokimi in podloženimi naramnicami, najbolje kar športnih, ki pa vemo, kako "seksi" so.
 

Težave s hrbtenico

Prevelike prsi povzročajo tudi zdravstvene težave, kot so npr. težave s hrbtenico. To je še zlasti pogosto, če nosimo nedrčke, ki vam ne nudijo dovolj opore. Zato večkrat obležimo doma s protibolečinskimi tabletami in si obljubimo, da ne boš več nosila čipkastih, seksi nedrčkov – ampak seveda jih nato začneš spet nositi takoj, ko bolečine izginejo.
 

Želiš si manjših prsi, čeprav zmanjšati si jih ne bi dala

Nikoli ne razumeš prijateljic, ki ti govorijo, kako si lahko srečna, da imaš tako veliko oprsje in kaj vse bi dale, da bi one imele tako. Vedno jim govoriš, kako zelo neprijetno je to in vedno 'jamraš' kako zelo grozno je imeti velike prsi, čeprav zmanjšanje oprsja ne pride v poštev, ker je predrastičen poseg.
 
Se je katera izmed vas, bralk, našla v opisanih situacijah?
Imate morda kakšne nasvete? Kje si kupujete kopalke in nedrčke, da se ne strgajo takoj in da je vsaj približno normalna cena? Kako rešujete situacijo s potenjem v poletnih mesecih? In kaj počnete, da omilite bolečine v hrbtenici? Vsakega nasveta bom zelo vesela.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj