Poletna vročina prepriča marsikatero žensko, da se odloči za krajše lase kot sicer. In prav je tako – le zakaj bi vam bilo še bolj vroče kot že sicer; poleg tega lasje zrastejo.

Večja sprememba pričeske je pogosto tudi znak novih začetkov, a previdno, če je vzrok razhod s partnerjem, saj mnoge ženske to potezo kasneje, ko malce “pridejo k sebi”, obžalujejo. Če pa ste med tistimi, ki že dlje časa razmišljajo o spremembi, a se še nekako niste mogle odločiti, ali in kako se postriči, vam predstavljamo frizuro poletja 2020.

Mladostna, ravno prav kratka, da so lasje še dolgi; in ne predolgi, da je vrat odkrit in lasje videti gosti, močni in zdravi. Gre za prikupen, izjemno kratek paž, dolžine ob mečicah ušes. Da je frizura velik trend, dokazujejo tudi zvezdnice, med njimi Kaia Gerber, manekenka Freja Beha Erichsen; malce daljša verzija Alexe Ching, in druge.

Razlog za priljubljenost je lahko vzdrževanje ter mladosten in ženstven videz. In le kaj je lepšega kot zapeljiv gol vrat, ki gleda iz ljubke poletne obleke? Vzdrževanje je tako preprosto, da niti ni potrebno, da lase posušite s fenom, temveč se lahko prosto posušijo na zraku. Če imate kodre, seveda potem, ko so suhi, nanje dodajte kapljico olja ali seruma za ustrezno teksturo – to pa je tudi vse.

Nasvet: če imate zelo goste lase, naj vam jih frizer malce razredči, da spodaj ne bo preveč volumna in boste bolj podobne kaki gobi kot urejeni ženski.

PREBERITE TUDI: To so najbolj modne barve las, ki jih bomo nosile v 2020

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj