moja_kozmetika_mofa

… spletni trgovini www.mojakozmetika.si.  Izbirajte med več kot 1000 proizvodi dekorativne kozmetike in tudi med negovalnima linijama Skin Yoga bioLAB, ki išče navdih v naravi in luksuzno Caviar performance.

Mojakozmetika.si
je polna kozmetičnih poslastic, nasvetov ličenja in daril ob vsakem
nakupu. Če ste v dilemi, kateri odtenek bi izbrale, preprosto
povprašajte vizažistko na naslovu info@mojakozmetika.si. Za preudarne pa rubrika Outlet z zadnjimi kosi ličil, znižanimi do 70%. Ne spreglejte novosti v kolekciji Mystic garden in najnovejši kolekciji ličil Dite Von Teese.


Za vse, ki nam zaupate svoj elektronski naslov, smo pripravili brezplačni vodnik ličenja, ki ga naročite TUKAJ.

moja_kozmetika_artdecoSledilkam Planeta lepote dodajamo še ekskluzivni 10 % popust ob nakupu s kodo PLANET1012
, ki jo vpišete v drugem koraku na blagajni spletne trgovine. Www.mojakozmetika.si nagradi vsak nakup,  med tistimi, ki se boste naročile na vodnik ličenja, pa bomo izžrebali 10 srečnic, ki jim bomo poklonili Lip Styler iz linije Pure mineral v vrednosti 8,50 €. Naj www.mojakozmetika.si postane vaša nova priljubljena trgovina kozmetike!

Oglasno sporočilo

4 KOMENTARJI

  1. Aralyn, po mojem le vnesete kodo. Upam sicer, da še velja, ker je že nekaj časa minilo od objave … Če ne bo, povej, bomo skušali urediti. 🙂

  2. Popust žal več ne velja, mi ne prime. :/ Ampak sem ravno ujela brezplačno dostavo, tako da se mi v bistvu skorajda izenači.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj