… se barvo kot magnet že od nekdaj privlačila ljudi. Zaradi svoje redkosti, bleska in obstojnosti je postalo visoko cenjeno kot simbol moči, bogastva in lepote v vseh dosedanjih kulturah.

Kozmetika Afrodita Gold 24 Ka­

Izdelki Afroditine nove profesionalne kozmetične linije Gold 24 Ka imajo dodane drobne delce čistega zlata, ki iz skritih globin zemeljske notranjosti v kožo vnašajo pozitivno energijo, z mehkim odsevom svetlobe pa polt ovijejo z razkošnim sijajem in glamuroznim videzom.

Štirje izdelki linije GOLD 24 Ka dajejo osupljive rezultate:

  1. Luxury Ampoules s koščki čistega zlata za vse vrste kože, še posebej za kožo brez tonusa in ohlapno kožo z izraženimi gubami, 30 EUR;

  2. Luxury Day Cream za ‘zlata leta’ normalne, mešane in suhe kože po 30. letu starosti, 39,90 EUR;

  3. Luxury Night Cream za ‘zlata leta’ normalne in suhe kože po 30. letu starosti, 39,90 EUR;

  4. Luxury Mask za ‘zlata leta’ utrujene kože obraza, vratu in dekolteja, 51 EUR.

Zlato zaradi energetskega naboja spodbuja življenjsko energijo, zato je nega z zlatom privilegij za kožo. Za kožo, ki hoče in ­si tudi zasluži nekaj več. Zato je linija Gold 24 Ka idealna za profesionalno nego v kozmetičnih salonih, wellness in spa centrih ter seveda za domačo nego vseh tistih, ki želijo ‘pozlatiti svojo kožo’ in svoja zlata leta.

Ključni sestavini linije Gold 24 Ka: zlato v koščkih v svoji najčistejši obliki, sojini izoflavoni – genistein v enkapsulirani obliki.

Ostale negovalne sestavine v izdelkih: karite in kakavovo maslo, beta glukan, pantenol, aloe vera, ceramidi, olje belega oslada, izvleček indijske sene.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj