Predstavitev je potekala v okviru odmevnega 20. Moskovskega tedna mode – Moscow fashion week. Zvezdniško lansiranje, ki je bilo deležno mnogo pozornosti obiskovalcev in medijev, je potekalo v snežno belem ambientu kuhinje z elementi nove kolekcije, scenografsko predelane v didžejski pult, ob katerem je goste zabavala najbolj znana ruska didžejka DJ SHE. Ambient predstavitvenega prostora s kolekcijo Gorenje Ora-Ïto White so kot hostese krasile top manekenke priznane ruske agencije Fashion, oblečene v bele kreacije slovenskega studia Oktober. Predstavitve se je  udeležila vsa moskovska elita, na čelu z županom Moskve Jurijem Lužkovim in hollywoodsko zvezdnico Denise Richards.

­Kolekcija Gorenje Ora-Ito White­


Dogodka so se udeležili tudi nekateri priznani ruski športniki in športnice svetovnega formata ter estradniki. Tako smo imeli priložnost srečati Svetlano Korkino, večkratno svetovno in olimpijsko zmagovalko v gimnastiki, Svetlano Kuznecovo, nekdanjo prvakinjo v tenisu, Jevgenija Pluschenka, večkratnega svetovnega in olimpijskega zmagovalec v umetnostnem drsanju, sicer tudi člana zmagovalne ruske evrovizijske ekipe.

Gorenje je z dogodkom ponovno jasno pokazalo, da s svojimi dizajnersko oblikovanimi izdelki sodi v samo svetovno elito proizvajalcev gospodinjskih aparatov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj