… da ne bi niti enega vzel nazaj oz. se dandanes oblekel drugače. “To je to, kar je tako super pri modi. Tekom let vsakdo pogleda nazaj, svoje stare slike, in si misli … 'Le kaj sem mislil/a?'”

Seveda pa ima David to srečo, da mu lahko svetuje njegova žena, nekdanja pevka in sedanja nadvse uspešna modna oblikovalka, Victoria Beckham. “Ima mnenje o oblačilih, ki jih nosim. Sem samostojna oseba in če mislim, da nekaj izgleda dobro, bom to oblekel, ampak … ko si v nekem odnosu, ko si poročen, zaupaš presoji svoje žene in ona ima res oko za to,” je povedal in dodal, “zelo sem ponosen na vse, kar je dosegla, kar je naredila. Da greš od 'Spajsice' do nekoga, ki ga spoštujejo v modnem svetu – to se ne zgodi čez noč, zato je videti lestvico vsega, kar je dosegla, kar je ustvarila, nekaj posebnega.”

Svojo podporo pa ji izraža tudi tako, da na njenih modnih revijah vedno sedi v prvi vrsti, ponavadi s svojimi otroki, ki prav tako cenijo materino trdo delo. 15-letni sin Brooklyn menda uživa na modnih revijah, opazuje oblačila in dekleta v njih. A nikar ne pričakujte, da bo David konkuriral Victorii ali mali Harper, ki menda vsako jutro potrebuje 20 minut, da se odloči, kaj bo nosila. “Sam vsak dan nosim iste stvari, vedno sem v črnem džinsu, črni majici in najljubših škornjih,” je povedal. “A imam več kot eno črno majico in ene črne kavbojke!”

Foto: Carlo Allegri/Reuters/Landov

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj