Potem, ko je v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma gostil Jimmyja Carra, s Perico Jerkovićem in kolegi izpeljal zgodovinski Roast Vida Valiča in odmevno balkansko turnejo Ozbiljne gluposti, se TIN VODOPIVEC loteva še zadnjega ustvarjalnega izziva letos. V ljubljanski OPERI bosta z legendarnim družbeni komentatorjem ostrega jezika, BORISOM KOBALOM, nastopila s komedijo STARO ZA NOVO.

Vsega je kriv Mario!

Komika sta se spoznala na snemanju oddaje Moja Slovenija, kjer je Tin hotel duhovičiti, a ga je Boris hitro pospravil v žep. Po daljšem prepričevanju in modri kuverti pa le privolil, da se mladeniču pridruži na odru v avtorski predstavi, ki se je medila kar nekaj časa. Kljub temu, da je med njima 30 let razlike, drug na drugega gledata kot na konkurenco, občasno pa sta tudi prijatelja.

Mojstra se bosta pomerila v komičnem spopadu generacij, ki bo mešanica situacijske, verbalne in stand-up komedije. Osnova predstave je njun značilen humor, na sproščen in duhovit način pa bosta obdelala večno tematiko medgeneracijskih sinergij, (ne)sprejemanja moderne tehnologije in (ne)soočanja s hitrim tempom življenja – pa tudi aktualne slovenski družbeni temi zapuščine starejše generacije mlajši.

Vstopnice za predstavo po ceni 15 in 19 eur so od ponedeljka 19. oktobra v prodaji na blagajni SNG Opera in balet v Ljubljani (www.opera.si), vse podrobnosti o predstavi pa izveste na uradnem FB-dogodku.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj