… kreatorje in celo postala obraz priznane kozmetične hiše Estee Lauder. A njenih uspehov in dosežkov še kar ni konec – te dni se je razvedelo, da je Kendall najel tudi Calvin Klein. Kendall bo tako obraz kolekcije #mycalvins Denim. Govorica, ki je za Kendall skorajda prelepa, da bi bila resnična, pa je že potrjena – in to kar s fotografijami. Fotografije, ki jih je posnel eden izmed najljubših fotografov za Vogue, Alasdair McLellan, so že razkrite.

"Da sem manekenka za Calvin Klein Jeans je prava uresničitev sanj," je povedala Kendall Jenner. "Ko sem odraščala, sem nosila to znamko in občudovala ikonske oglase za CK v revijah in na jumbo plakatih, v katerih so nastopali svetovno najbolj znani modeli. In sedaj bom del te zgodovine … to je resnično izjemna čast." Presrečna Kendall, ki je glede na preostalo Kardashian-Jenner družino prava prijetna in osvežujoča sprememba, ima za sabo natrpan urnik nastopov na modnih revijah, saj je med drugimi nastopila na modnih revijah modnih hiš Chanel, Balmain in Oscar de la Renta.

Sedaj pa jo bomo lahko občudovali še v kampanji za Calvin Klein in sicer tako na spletu kot tudi v tiskanih medijih in na jumbo plakatih. "Kendall je sodobna lepotica, ki v oddelek Calvin Klein Jeans prinaša svoj mladostni duh in posebnost," je povedala Melisa Goldie, vodja marketinga za Calvin Klein Inc. "Močan vpliv Kendall na njeno bazo oboževalcev in njen globalni doseg še nadalje povečujeta trenutno prisotnost in priljubljenost džinsa Calvin Klein Jeans."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj