… 'starejša' generacija. Njen zaščitni znak je pa prav zagotovo njeno lepotno znamenje nad ustnico – znamenje, ki ga nekateri imenujejo tudi 'grdotno' znamenje. Med njimi je tudi njena sestra, ki je Cindy na začetku njene kariere prepričevala, naj si ga odstrani. A njena mati jo je na srečo prepričala, da tega ni naredila.

"Delovalo je, da če imaš znamenje na desni strani, je lepotno znamenje, če pa je na levi, je 'grdotno'. V šoli so me otroci zafrkavali, zato sem ga vsekakor hotela odstraniti. A moja mama je vedno rekla: 'Kako je videti znamenje, veš – kako bo videti brazgotina po odstranitvi, pa ne.' Zdaj je znamenje del mojega obraza in nikoli več ne pomislim 'Oh, kako je danes moje znamenje?' ampak je nekaj, po čemer se me ljudje spomnijo in veliko žensk, ki imajo tudi znamenja, se je poistovetilo z mano. A iskreno povedano, če bi sama ustvarjala svoj obraz, ne vem, če bi si ga naredila z znamenjem."

Razložila pa je tudi skrivnost svoje mednarodne privlačnosti: "V Italiji mislijo, da sem Italijanka, v Grčiji, da sem Grkinja, v južni Ameriki, da sem Latina … Veliko je krajev, kjer ima večina ljudi rjave lase in oči." Razkrila pa je tudi, da je njena hči Kaia podedovala nekaj njenih spretnosti: "Kaia in njene prijateljice se igrajo tako, da se lepo uredijo in oblečejo, jaz pa jih nato fotografiram. To sem naredila tudi pretekli teden in tako smešno mi je bilo gledati Kaiino govorico telesa. Manekenstvo je preprosto v njeni DNK ali kaj jaz vem – noro je. A mislim, da ji je bolj všeč igranje kot manekenstvo … kdo ve? Stara je 12 let. Pri dvanajstih sem jaz hotela biti prva ženska predsednica ZDA, tako, da stvari se spreminjajo. Danes si tega ne želim več."

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj