Včasih v intuicijo dvomimo ali jo ignoriramo, saj se bojimo, da so občutki lažni. Obstajajo pa horoskopska znamenja, ki imajo to področje bolje razvito kot drugi. Nekateri planeti namreč določajo moč intuicije, ki jo imamo v sebi. Intuicija nas lahko vodi do pravilnih odločitev, terja pa prebujenost in duhovno osveščenost, da jo dosežemo in znamo uporabljati.

PREBERITE TUDI: Ta horoskopska znamenja so si naravnost usojena

Ribi

Spiritualne ribice se vedno držijo načela: “Čutim, torej obstajam.” Intuitivne ribice lahko vidijo stvari v sanjah, prepoznajo pa lahko tudi pomen določenih dogodkov, ki jim drugi ne pripisujejo posebnega namena. Notranji mir je ribicam pomemben, in če ga ne najdejo, se lahko zatečejo k temnim dejanjem, ki jim lahko škodijo. Če pa ribe ostanejo osredotočene, lahko dosežejo razsvetljenje. Karkoli pač počnejo, vedno jih vodi intuicija.

Škorpijon

Škorpijoni preberejo vsakogar. Zlahka ugotovijo, kaj si določen človek misli o njih. Globoko zaznavajo vse in preprosto vedo, kaj se bo zgodilo. Kakorkoli, če jim njihova ljubezen do nevarnih stvari povzroči, da ignorirajo lastno intuicijo, zaradi tega lahko veliko tvegajo, še posebno v romantičnih razmerjih.

Strelec

Strelec ima vse predispozicije, da doseže visoko raven intucije, ampak da bi to znali uporabiti, se morajo osredotočiti nase in na duhovnost. Močno si morajo prizadevati za svoj potencial in če bodo to storili, jih bo to lahko rešilo pred neprijetnimi situacijami. Strelec lahko predvideva dobre in slabe situacije, vendar te občutke običajno ignorira. Potrebuje notranji mir, da si razlaga svet in njegovo delovanje po svoje.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj