Seveda je za odličen izgled potrebno mnogo več, kot le prava izbira barve. Izbira celotnega outfita, materialov in stil so vodilni dejavniki pri tem, kako vaš izgled izgleda in kaj sporoča. Obstajajo pa barve, ki tudi zelo preproste kose oblačil lahko preobrazijo v bolj elegantne. Za primer: navadna majica z dolgimi rokavi bo v črni barvi izpadla mnogo bolje kot denimo, v svetlo modri. Katere barve izbrati, ko želite prefinjenost in eleganco in ne nagajivosti in lahkotnosti? To so TOP 3 barve, zaradi katerih lahko vaša oblačila izpadejo bolj elegantna.

PREBERITE TUDI: 16 kosov, ki bi jih vsaka ženska morala imeti v svoji omari

1. Bela

Bela je izbira, s katero ne morete zgrešiti. Bela je namreč nežna, sofisticirana in elegantna. Še posebej poleti, na temnejši, poletni ten kože pristoji več kot odlično.

2. Črna

Večna črna. Utelešena eleganca. Barva, ki odlično pristaja vsem drugim barvam. Črna je preprosto barva, ki se je lahko vedno poslužite kot izhod v sili. Katerakoli oblekica, srajca, majica bo v črni barvi izgledala še bolje.

 

3. Kraljevsko modra

Kraljevsko modra; mornarsko modra; kakršnakoli bolj živahna temno modra je barva, ki izraža resnost, eleganco in prestiž.

PREBERITE TUDI: Znate nositi črno barvo?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj