… britansko verigo modnih oblačil Topshop v preteklih letih letos pripravila novo kolekcijo za pomlad in poletje 2014. kolekcija je predstavljena v aprilski številki britanske izdaje revije Vogue, glavne kose kolekcije pa predstavlja Freja Beha Erichsen, ki jo je stilirala sama Kate Moss. Med ključnimi kosi je tako jakna z resicami, sicer pa kolekcija vključuje štiti stilske zgodbe; Balearski slog, oblačila, ki spominjajo na pižame, oblačila za posebne priložnosti in kolekcija Tailoring Noir, ki predstavlja značilni preprosto-šik Katein slog.

Kate Moss je prvič začela sodelovati s Topshopom leta 2007 in njene kolekcije so bile vedno razgrabljene, zato je bilo sodelovanje nadvse vesela novica za vse ljubiteljice Topshopa in Kateinega sloga. Nad ponovnim sodelovanjem pa je navdušen tudi direktor Philip Green: "Osebno sem navdušen nad tem, da se je Kate odločila ponovno sodelovati z nami. Ko smo prvič sodelovali, je bilo nadvse zabavno in ko smo s sodelovanjem prekinili, smo jo zelo pogrešali."

"Zelo sem pogrešala vključenost v proizvodni proces in sodelovanje z ekipo Topshop," je povedala Kate. "navdušena sem, da sem ustvarila novo kolekcijo, ki nosi moje ime. Zdaj, ko je London vodilno svetovno modno mesto, pa še toliko bolj, saj imam ob tem sodelovanju občutek kot da se vračam domov."

Kolekcija bo na voljo online in v prodajalnah Topshop od 30. aprila dalje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj