41-letna princesa Kate je bila videti elegantno in uglajeno kot vedno, ko je oblekla elegantno obleko “White Metallic Bouclé And Chiffon Midi Dress”, ki jo sestavljata suknjič iz tvida s pasom in gumbi ter plisirano krilo iz šifona. Bodoča kraljica je dodala osupljive črne salonarje z visokimi petami in videz dopolnila s črno usnjeno pisemsko torbico.

Žena princa Williama je svoje bujne rjave lase pustila spuščene, da so ji preko ramen, svojo naravno lepoto pa je poudarila z naravnim ličenjem.

Ljubezen princese Kate do suknjič-oblek modne hiše Self-Portrait je sicer že znana – prvič je oblekla elegantno krojeno midi obleko te znamke na sprejemnem večeru ob izidu svoje fotografske knjige Hold Still, in očitno je bila enako navdušena, saj jo je naslednje leto ponovno oblekla na kraljičini platinasti jubilejni zabavi v palači.

Ta obveznost je bila za Kate Middleton nedvomno posebna, saj je pokroviteljica Narodne portretne galerije.

Kate s svojim projektom Shaping Us vsakič znova dokaže svojo predanost predšolski vzgoji, zato ni presenetljivo, da bo nekaj časa posvetila spoznavanju novega programa za otroke do petega leta starosti, ki ga bo galerija začela izvajati septembra.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj