To je njun prvi obisk v ZDA po osmih letih, torej po letu 2014. Seveda Kate Middleton vsak dan poskrbi za outfit, po katerem se lahko zgledujemo.

Od bordo hlačnih kostimov do žareče zelenih oblek – obleke valižanske princese so v zadnjih dneh v Bostonu obračale glave. Toda ena izmed njih je bila še posebej praznična: Middleton je v sredo s princem Williamom obiskala mestno županjo v zeleni midi obleki Burberry iz tartana, ki jo je kombinirala z zelenimi semiš salonarji. Dopolnila jo je s plaščem Alexander McQueen, torbico Mulberry in uhani Shyla London.

Obleka ni le nadvse primerna za praznični čas, ampak je tudi poklon dnevu svetega Andreja, ki je v čast škotskemu zavetniku (kraljevi par se je prvič srečal med študijem na univerzi St. Andrews v Fife, princesa pa je med obiski te države v preteklih letih pogosto nosila karo obleko). Izbira barve je še posebej primerna, potem ko se je prvi uradni dogodek para v Bostonu končal z zeleno osvetlitvijo mestnih znamenitosti.

Princesa Kate je tudi sicer navdušena nad tartanom: v zadnjih letih smo jo lahko videli, kako nosi ta privlačen potisk na različnih oblačilih, od kril do plaščev in šalov. Leta 2019 je celo ponovno oblekla še posebej nepozaben tartanski plašč Alexander McQueen, ki smo ga prvič videli leta 2012. Leta 2018 pa je njena svakinja Meghan Markle na obisku na Škotskem, od koder izvira ta vzorec, oblekla podoben mornarsko zelen tartanski suknjič.

Očitno ste v dobri družbi, če si tudi ve izberete kak kos iz tartana, in zdaj je idealni čas za to. Ne glede na to, katero barvno kombinacijo izberete – rdečo, zeleno, mornarsko ali črno – so oblačila iz tartana idealna za praznično sezono.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton je preko modne izbire poslala močno sporočilo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj