Sobotno kronanje kralja Karla III. bo zaznamovalo novo poglavje v kraljevi zgodovini. Na njem je bila prisotna tudi valižanska princesa, ki se je v dneh pred slovesnostjo že večkrat pojavila, da bi začela praznovanje med podaljšanim vikendom in pozdravila množico uglednih mednarodnih gostov, ki so se ob tej priložnosti zgrnili v London.

V petek zvečer je Kate na sprejemu v Buckinghamski palači, na katerem je pozdravila vse, ki so prišli na kronanje, stisnila roko tujim dostojanstvenikom in kraljevim predstavnikom – med njimi španskemu kralju Felipeju VI, danskemu prestolonasledniku Frederiku in prestolonaslednici Mary ter prvi dami ZDA Jill Biden – oblečena pa je bila v nadvse primeren odtenek kraljevsko modre barve za vikend praznovanja.

Vse to je del subtilno patriotskega sloga valižanske princese, ki je v četrtek v rdeči, beli in modri barvi zastave Union Jack obiskala tudi pivnico Dog & Duck v Sohu. Za to priložnost je nosila krojen svetlo rdeč plašč znamke Eponine London, ki je med hojo razkrival modro podlogo, ter belo srajčno obleko znamke Suzannah.

Ko je v petek pozdravljala mednarodne goste, je nosila obleko znamke Self-Portrait, par safirnih in diamantnih uhanov z obrobo, ki so nekoč pripadali kraljici materi, ter bleščečo srebrno broško znamke Jenny Packham.

PREBERITE TUDI: Valižanska princesa zamenjala svoje priljubljene salonarje za nepričakovano obutev

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj