V sredo je valižanska princesa uradno odprla muzej Young V&A (prej znan kot Muzej otroštva V&A) pred njegovim odprtjem za javnost, ki bo to soboto, 1. julija.

Ni presenetljivo, da je bila videti zelo elegantno. Kate pa je dejstvo, da je globalna stilska muza, dokazala z obleko poletja 2023, ki jo je pravzaprav začela nositi dve leti prej kot ostale.

Princesa je ob obisku centra Young V&A, ki je namenjen otrokom in mladim za pomoč pri razvoju oblikovanja in ustvarjalnosti, nosila obleko ‘Ahana’ njene priljubljene blagovne znamke Beulah. Obleka, s katero je prvič debitirala na Wimbledonu leta 2021, je izdelana iz volnenega krepa. Kombinirala jo je s svojimi belimi salonarji Jimmy Choo v modelu Romy 85.

Obleka s kratkimi rokavi, plapolajočim krilom srednje dolžine in oprijetim pasom je popolna za vroče poletne dni za vse, ki želijo izgledati damsko, kar dokazujejo tako zvezdnice kot razne modne vplivnice, ki so jo označile za obvezen kos poletja 2023.

Letos je obleko v Ascotu nosila tudi televizijska voditeljica Lilah Parsons in sicer jo je izbrala v nebesno modrem odtenku in jo kombinirala z visokimi petami v kožni barvi.

Holly Willoughby je maja vodila oddajo This Morning v nežni limonini barvi in čevlji v nude barvi.

Nosila pa jo je tudi lady Frederick Windsor in sicer prejšnji teden na Royal Ascotu. Izbrala je limonino barvo in jo kombinirala z belimi modnimi dodatki.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj