Vse kaže, da je obdobje lažne pandemije idealno obdobje za manekenke, da so si vzele čas za naraščaj, saj zaradi vseh omejitev in prepovedi praktično skoraj nimajo dela. Med njimi je tudi slavna Karlie Kloss, ki pričakuje prvega otroka z možem Joshuo Kushnerjem. Par je sicer pred dobrim tednom dni, 18. oktobra, praznoval drugo obletnico poroke.

28-letna supermanekenka je bila ena najbolj zaželenih in zaposlenih manekenk v zadnjih 10 letih, sedaj pa je presrečna naznanila novico, da bo postala mati. “Karlie je presrečna, ker pričakuje prvega otroka v 2021,” je izdal vir. “Čudovita mama bo.”

Kloss in Kushner, 35, sta se poročila leta 2018 in imela majhno židovsko poroko z manj kot 80 gosti. Nevesta je nosila posebej zanjo narejeno obleko Dior, ki so jo ročno šivali kar 700 ur. “Poroka je bila zelo intimna in ganljiva. Par je sijal od sreče,” je povedal njun prijatelj, ki se je udeležil poroke.

 

Karlie se je s Kushnerjem, premožnim investitorjem in poslovnežem, zaročila poleti 2018. takrat je zaroko naznanila na svojem Instagramu: “Ljubim te bolj, kot bi to lahko izrazila z besedami. Josh, si moj najboljši prijatelj in moja sorodna suša. Komaj čakam, da bova večno skupaj. Da, milijonkrat DA!”

Kushnerjev starejši brat je sicer Jared Kushner, ki je poročen z Ivanko Trump, hčerko Donalda Trumpa.

PREBERITE TUDI: Karlie Kloss: “Manekenstvo ni noben poklic!”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj