… zadnjem izboru obraza za modno hišo Chanel vsaj presenečeni, če ne kar šokirani. Karl Lagerfeld je namreč za novi obraz, ki bo v letošnjem letu predstavljal Chanel, izbral nekonvencionalno manekenko Alice Dellal.

alice_dellal

Alice Dellal ne le, da ni klasična manekenka, kakršne so doslej predstavljale Chanel, temveč je po mnenju nekaterih skorajda malce neženstvena. Poleg tega pa je visoka le 165 cm, kar je kar 10 cm premalo za manekenko.

Fotografije za kampanjo je seveda posnel sam Karl Lagerfeld, s Chanela pa so sporočili, da naj bi bil popolnoma navdušen nad novo Chanelovo pridobitvijo: “Lagerfeld se je zaljubil v unikatno, karizmatično mlado damo, ki je manekeka in glasbenica, med fotografiranjem pred nekaj meseci. Alice Dellal predstavlja popolno utelešenje vsega, kar je tako unikatno v kolekciji Chanelovih torbic Boy, torej oddaljenost od klasične ženstvenosti. Ultra moderna, prefinjena in skrivnostna Alice Dellal je zato zadnja v seriji Chanelovih muz, ki slovijo vsaka po svoji edinstveni privlačnosti.”

alice_dellal_chanel

Alice Dellal pri poziranju Karlu Lagerfeldu

24-letnica je tako stopila v čevlje svojih predhodnic Claude Schiffer, Vanesse Paradis, Nicole Kidman in mnogih drugih. Trenutno je obraz Chanelove linije torbic Mademoiselle Blake Lively, pred njo pa je leta 2009 Lily Allen predstavljala kolekcijo torbic Cocoon.

Pol Britanka pol Brazilka Alice Dellal je prvič zaslovela, ko je leta 2003 sodelovala z Mariom Testinom za francoski Vogue, tri leta kasneje pa je podpisala pogodbo z eno izmed londonskih modnih agencij in odtlej delala že za znamke Burberry, Vivienne Westwood, Agent Provocateur, Alexander Wang, Valentino in Issa.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj