Slavna Kaley Cuoco, ki je upodobila vihravo Penny v uspešni seriji “The Big Bang Theory” , je oboževalce šokirala z objavo, da se po treh letih zakona ločuje od moža Karla Cooka.

“Kljub globoki ljubezni in spoštovanju, ki ju čutiva drug do drugega, sva spoznala, da se najine življenjske poti razlikujejo. Čeprav sva oba veliko delila z javnostjo, sva želela ta del najinega potovanja obdržati zase, vendar sva želela biti odprta glede dogajanja. Med nama ni sovraštva in jeze, ravno nasprotno. Odločitev sva sprejela skupaj, z velikim medsebojnim spoštovanjem in sočutjem,” se glasi izjava, ki jo je par podal za revijo People.

Spomnimo, igralka in član elite sta razmerje začela leta 2016, novembra 2017 pa sta potrdila zaroko. Poročila sta se junija 2018, paru je bila skupna velika ljubezen do konjev. Njuno zvezo nikoli niso zaznamovali škandali in do nedavnega se je zdelo, da je med njima vse v redu, a zdi se, da je par le dobro skril svoje težave.

Igralka je bila prej poročena z relativno neznanim teniškim igralcem Ryanom Sweetingom, s katerim sta se skupaj vselila po prvem zmenku, zaroka pa je padla že po treh mesecih. Septembra 2015, po skoraj dveh letih zakona, je par potrdil ločitev, nato pa so se pojavile grde zgodbe, da je bil Ryan zasvojen z zdravili proti bolečinam in da sta se pogosto nasilno prepirala. Nato pa je Karl, sin milijarderja Scotta Cooka  vstopil v igralkino življenje in ji povrnil vero v ljubezen, ki pa žal ni trajala.

PREBERITE TUDI: Scarlett Johansson in Ryan Reynolds se ločujeta

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj