… a le dokler vas še ocenjujejo. Ko vas enkrat sprejmejo, so zelo dobri partnerji. Devica je zemeljsko znamenje, ki se dobro ujame s kozorogi, biki, ribami, škorpijoni in nekaterimi devicami. Device so nezdružljive z dvojčki, strelci, nekaterimi levi in nekaterimi devicami.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu rak?

Prednosti

Device bodo storile vse, kar je v njihovi moči, da bodo za svojega partnerja dobro poskrbele, saj dobro poznajo partnerjeve potrebe in želje, s čimer dajo partnerju občutek, da so za njih zelo posebni. So partnerji, na katerega se lahko zelo dobro zanesete. Svoje odločitve vedno skrbno in precizno pretehtajo. So zvesti in neodvisni partnerji. Ne marajo drame in svoje želje zelo jasno pokažejo.

Slabosti

Device so strogi perfekcionisti. Imajo visoka pričakovanja do drugih in do sebe in to tudi pokažejo. Zelo radi kritizirajo. Svoje odgovornosti ne marajo z nikomer deliti, saj žlijo imeti stvari sami pod nadzorom. Devicam se boste zelo težko približali, a ko vas bodo enkrat potrdile in sprejele za partnerja, ste najtežji test že opravili.

Hodite z devico?

Za zmenek z devico se morate lepo urediti. Načrtujte malenkosti, s katerimi jih boste navdušili. Nikoli, ampak nikoli ne zamujajte. Ne bodite preglasni in v razmerju ne hitite preveč, saj jih to lahko odbije.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu dvojček?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj