Na začetku junija bodo energije spodbujajoče in svetle. 3. junij bo mlaj v znamenju dvojčkov, kar bo pomenilo, da bo osrednja tema komunikacija. Dobili bomo priložnost, da gremo skozi dejstva in številke, da bi se prebili do naše resnice.

PREBERITE TUDI: 11 znakov, ki kažejo na to, da ste stara duša z veliko preteklimi življenji

Resnica je subjektivna. Vsi gledamo na življenje in dogodke, ki se odvijajo skozi barvne leče naše lastne percepcije, in pod vplivom mlaja v dvojčkih se bomo morali odločiti, ali bomo sprejeli to, za kar smo verjeli, da je resnično, ali pa bomo spremenili mnenje. Mlaj je tudi odličen čas, da premislite o svojih namerah in o tem, kaj želite obdržati ob sebi in česa ne.

Mars

Od 20. aprila je bilo čutiti energije Marsa; njegova energija je bila močnejša in intenzivnejša kot običajno. Bili ste razdražljivi in hitre jeze. Preverite, kaj so bili sprožilci jeze. Zdaj, v juniju, se bodo energije umirile, zato se boste lahko sprostili.
Spomnite se, kaj se je dogajalo okoli 19. In 20. maja, in ugotovili boste, pri čem vas je spodbujal Mars.

Luna

17. junij bo polna luna v kozorogu, kar pomeni čudovite energije. Nežno nas bo potisnilo v pravo smer, zato bodite pozorni, tokratna polna luna nas bo pripravljala ne nekaj, kar se bo zgodilo v juliju.

Solsticij s soncem v raku

21. junija bo sonce v raku naznanilo solsticij in s tem poletje. Sonce v raku pomeni, da se moramo poglobiti vase in energijo usmeriti v stvari, ki nas izpolnjujejo in ne v stvari, ki nam jemljejo energijo. To je čas za vse nas, da stopimo v stik s svojim srcem, z močjo in modrostjo, ki lahko izvira iz naših čustev. Naša čustva so lahko GPS za našo dušo, zato je pomembno, da jih spoštujemo in sprejmemo. Predelati in soustiti moramo čustva, ki jih ne želimo, in pozdraviti čustva, ki jih želimo.

Neptun

Istega dne se bo Neptun obrnil v retrogradno gibanje, to pa bo že četrti planet v retrogradnem gibanju. Neptun je planet umetnosti, ustvarjalnosti, magije in duhovnosti. Predstavlja tudi tančico med iluzijo in resničnostjo. Neptunova energija je pravzaprav precej močna skozi ves mesec junij, in čeprav je retrogradna, nam bo pomagala, da razvrstimo področja naših življenj, za katere se počutimo malo megleno ali zmedeno.

To je čudovit čas za beleženje in dokumentiranje vaših občutkov ali sanj, saj bodo ti vpogledi prišli prav, ko bomo potovali pod energijo Neptuna.

PREBERITE TUDI: 13 znakov, ki vam sporočajo, da Zakon privlačnosti deluje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj