Pa vendar se zdi, da njene fotografije na Instagramu ne povedo prave resnice – ki jo razkrijejo paparaci.

Največja latino pevska in igralska diva današnjega časa, slovita Jennifer Lopez, je pri 53 letih še vedno videti senzacionalno. Potem ko se je pred kratkim v Las Vegasu poročila z igralcem Benom Affleckom (49) in se po dveh zarokah z njim poročila, se zdi, da gre v njenem življenju vse po maslu. Poleg tega, da je srečna v ljubezni, ima tudi harmonično družinsko življenje ter impresivno kariero, pogosto pa oboževalce najbolj navdušuje skrivnost njene večne vitalnosti in mladosti.

Jennifer je namreč že zakorakala v šesto desetletje življenja in še nikoli ni bila videti bolje. Pogosto objavi fotografije iz fitnesa ali iz luksuznih počitnic, ki takoj zažgejo družbena omrežja. Napete noge, popolno izklesane trebušne mišice ter vedno bujna in oblikovana zadnjica so zaščitni znaki te dive.

Vemo, da je že na začetku svoje kariere gradila imidž seksi latinoamerikanke, ta naziv pa je ne zapusti še danes. Tako Jennifer ponosno razkazuje svoje obline, kadar koli pride, znano pa je tudi, da je njena zadnjica zavarovana za neverjetnih 27 milijonov dolarjev!

A fotografije iz realnosti in Instagrama pogosto niso eno in isto. Zahvaljujoč fotografijam paparacev je javnost skozi leta odkrila, da je Jennifer v resnici videti nekoliko drugače, kot je mogoče videti na družbenih omrežjih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jennieferlopez.f.c)

Čeprav ima vsekakor še vedno zavidanja vredno postavo, ne bi rekli, da v svojih Instagram objavah in lepotnih kampanjah, v katerih sodeluje, še nikoli ni uporabila čarov photoshopa in si “zlikala” določene dele telesa.

PREBERITE TUDI: Jennifer Lopez na novo poročena s staro ljubeznijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj