… uporabe spoznavnega portala Ona-On.com, tokrat predvsem po zaslugi nove mobilne aplikacije, avdio-video pogovorov in storitve Zmenki, ki so skupno močno povečali uporabnost Ona-On.com pri spoznavanju, osvajanju in zabavi. V letu 2014 se je do začetka decembra pridružilo 22.370 novih uporabnikov, registriranih pa je skupno že več kot 142.000 uporabniških profilov.

Poslanih je bilo 3.204.983 sporočil in klepetov pri dogovarjanju za zmenke, več kot 10 milijon-krat pa smo se ogledovali, všečkali in spraševali za šanse 😉 Od sredine leta smo zabeležili 29.045 dogovorov za srečanja v živo na novi storitvi "Zmenki". Zabeležili pa smo skupno tudi 1.372.091 komentarjev fotografij uporabnikov, poslanih daril, glasbenih voščilnic in zasebnih slik med uporabniki.

In najpomembnejše? Do začetka decembra nas je uradno zapustilo 883 novih parov z razlogom "Hvala, spoznala sva se na Ona-On.com, nasvidenje!" Poleg uradnih, vsako leto nastane najmanj še enkrat toliko parčkov, ki pa se ne odjavijo, o točnem številu lahko samo ugibamo 😉

Še niste na Ona-On.com? Do konca leta izkoristite brezplačni preizkus in 50% popust na vse članarine, tako da ob registraciji vpišete promo kodo: "VseNaj2015", če pa ste že registrirani na Ona-On.com lahko ob plačilu članstva vpišete promo kodo "Srecno2015" in uveljavite 50% popust!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj