…   postalo odprtih več možnosti za urejanje svojega videza in izbiro oblačil. Tukaj je nekaj nasvetov, ki jih dame lahko ponudite moškemu.

1.) Naj se prilega

Prijetno izgleda, kadar se oblačila na moškemu ravno prav prilegajo – torej ne smejo biti preveč oprijeta ali preohlapna. 
 

2.) Izogni se pretiravanju

Ali bolje rečeno: ''Keep it simple''. Ko moški končno odkrije modo in vse njene možnosti, se zna zgoditi, da kar naenkrat začne pretiravati z vsem, še posebno z vsemi dodatki, ki jih odkrije. Pomembno je, da se z dodatki in barvami ne pretirava. 
 

3.) Moški naj ne nakupuje sam

Moški morda ne bo vedel, kaj mu zares pristoji in kaj ne. Ženske pa smo za to prave profesionalke in mnenja se ne bojimo povedati naglas, zato bo naša družba več kot dobrodošla.
 

4.) Čut za estetiko

Moški nimajo ravno najboljšega občutka za estetiko. Nekaterim bo potrebno povedati, katerih vzorcev in barv se res ne sme kombinirati.
 

4.) Obuvalo naredi obleko

Ženske dobro vedo, kako močen vpliv ima lahko lepa visoka peta, svetleči sandali ali črni škornji na celoten 'outfit'. Moški pa se ne zavedajo, da čevelj lahko zaokroži cel videz. Kupi naj si dober, lep stilski par čevljev, ki bodo pristajale vsakemu videzu.
 

5.) Eksperimentiranje s stili

Vzemite si čas in s stili eksperimentirajte. Če doma nimate primernih kosov oblačil, to poskusite med nakupovanjem. Zabava zagotovljena!
 

PREBERITE TUDI: Kako izboljšati garderobo svojega dragega

Foto: Pixabay, Pinterest

 

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj