… ki je zaslovela po zaslugi očarljive Audrey Hepburn v slavnem filmu Zajtrk pri Tiffaniju. Malce manj znana, a prav tako nepogrešljiv kos (predvsem poletne) garderobe pa je mala bela oblekica ali ‘little white dress’ (LWD), ki nas lahko reši marsikatere oblačilne zagate.

Najsi gre za odhod na plažo v kombinaciji z japonkami, slamnikom in plažno torbo; sobotni sprehod po mestu v najljubših sandalih in ‘statement’ torbico; ali večerno pohajkovanje v visokih petah v kakem obmorskem mestu – mala bela oblekica je kos, ki nam bo vedno prišel prav. Če vam je zmanjkalo idej, imamo za vas 8 nasvetov, kako vse lahko nosite oz. kombinirate malo belo oblekico.

PREBERITE TUDI: Poletna moda: mala bela oblekica

1. Z motoristično jakno

Če imate rade malce bolj drzen videz, svojo malo belo oblekico kombinirajte z jakno v motorističnem kroju. Čez dan jo dopolnite s sandali z nizko peto, za večerno priložnost pa s seksi sandali z visokimi petami in drzno rdečo šminko. Kombinacija bela-črna rdeča ima poseben čas in je vpadljiva v pozitivnem smislu, zato ni primerna za sramežljive.

2. S slamnikom in sandali

Za dnevno pohajkovanje po mestu ali pa odpravo na plažo svojo MBO opasajte, če je širšega kroja ter dodajte slamnik in udobne sandale ali japonke. Take se lahko odpravite na tržnico; sobotni čvek s prijateljicami ali pa na plažo. Praktično brez truda boste videti urejene in uglajene.

3. S ‘statement’ ogrlico in visokimi petami

Bo že res, da so modni dodatki ključni za končni videz. Če boste svoji MBO dodale drzno in vpadljivo ogrlico; elegantno večerno torbico in salonarje špičake, kot je to izvrstno skombinirala Olivia Palermo, boste nared tudi za obisk gledališča ali baleta.

PREBERITE TUDI: Moda: prihajajo maksi dolžine

3. S poslovno torbo in elegantnimi salonarji

Pod pogojem, da vaša MBO ni prekratka ali iz preveč plažnega materiala ali kroja, je v kombinaciji s poslovnimi čevlji in torbico idealna izbira za v (ne prestrogo) poslovno okolje. (Namig: zvečer poslovno torbico zamenjate s pisemsko, dodate rdečo šminko in sandale z vidoko peto in že ste nared za večerni izhod).

4. S supergami in jakno iz džinsa

Ko je malce manj vroče, seveda. Le kdo bi se želel pri 30 in več stopinjah kuhati v zaprtih čevljih in jakni povrhu. Idealna oprava za prehodne dni, ko zjutraj in zvečer že malce zahladi.

5. Z modnimi dodatki v konjak barvi

Le malo je tako lepih barvnih kombinacij kot je bela in konjak (in črna in konjak). Dodajte pas, sandale in torbico v barvi konjak usnja in videz preproste MBO boste takoj povzdignile s šik in izpadle prave modne ikone. (Nasvet: idealna barva kombinacija tudi za v pisarno.)

PREBERITE TUDI: Kako nositi temne ustnice?

6. S fedora klobukom in motorističnimi škornji

Če bi rade izpadle malce bolj drzne in posebne, mali beli oblekici dodajte fedora klobuk in motoristične škornje. Prav zagotovo ne boste ostale neopažene!

7. S sandali in modnimi dodatki v metalik barvi

Takoj bo celoten videz bolj eleganten in uglajen. Idealno predvsem za večerni izhod, npr. romantično večerjo v dvoje ali kak poseben dogodek.

8. S ‘casual’ kosi za po opravkih

Dodajte cekar ali nakupovalno torbo, udobne sandale ali superge in že ste nared za sobotno nakupovanje potrebščin.

PREBERITE TUDI: Kako nositi pastelne barve

 

Foto: Pinterest

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj